Möte, konferens och event

När människor möts för att inspireras händer något i luften. Stämningen blir uppsluppen, men ändå intensiv och koncentrerad. När den sköna atmosfären ramas in av passande lokaler är det pricken över i.

Varje år anordnar vi över 500 möten och konferenser. Inget är det andra likt, därför erbjuder vi den miljö som passar just dig och dina behov. Från Linköping Konsert & Kongress har du ovanligt nära - till allt! Flygplats, tågstation och stadspuls med shopping, hotell och restauranger.

Vi är en av Sveriges tre Svanenmärkta dagkonferensanläggningar och är även stolta innehavare av den internationella Green Key-certifieringen.

Bokningsförfrågan Bokningsförfrågan

19/01

Gör din bokningsförfrågan här! (länk till bokningsförfrågan)

Välkommen att boka din konferens eller kongress i Linköping.

Vi på Linköping Konsert & Kongress har erfarenhet av att ordna lyckade möten.

Våra lokaler har förmånen att kunna erbjuda alltifrån små intima rum för intima samtal till en bankettsal för stora kongresser. Hos oss är alla möten möjliga!


Kontakat oss på telefon: 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

Hitta lokal

Hitta er lokal
Lokaler och miljöer är flexibla på Linköping Konsert & Kongress och inget arrangemang är för stort eller för litet. Oavsett om ni vill arrangera er nästa kongress, mässa, styrelsemöte eller event har vi lokaler som passar utmärkt.

Vi har listat våra lokaler i alfabetsordning nedan. Vet du inte exakt vad du söker? Gå till Boka möte och sänd oss ett kontaktformulär med dina önskemål så återkommer vi med ett förslag.

Konferens i Linköping

Konferens & Kongress
Välkommen att boka din konferens eller kongress i Linköping. Vi på Linköping Konsert & Kongress har erfarenhet av att ordna lyckade möten. Hos oss möts människor i olika sammanhang och av olika anledningar. Vi vill ge våra gäster upplevelser utöver de vanliga och service som överträffar förväntningarna. Våra lokaler har förmånen att kunna erbjuda alltifrån små intima rum för intima samtal till en bankettsal för stora kongresser. Hos oss är alla möten möjliga!

En kontakt
Vi erbjuder arrangörer en egen projektledare som håller kontakten från förfrågan till uppföljning av ett evenemang, vilket är mycket uppskattat och ett framgångsrikt arbetssätt. Kontakta oss för diskussion, visning och offert.

Kontakta oss på 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

Mässa Mässa

19/01

Boka din nästa mässa hos oss
Linköping Konsert & Kongress är en utmärkt anläggning för att anordna din mässa. Vår erfarna personal har gedigen erfarenhet av att arrangera både mässor, festivaler och utställningar av varierande storlekar.

Vill ni arrangera en mässa så finns utställningsyta på totalt över 2 000 m2 med en flexibilitet i yta genom att välja på att disponera våra lokaler Marmorfoajén, Galleri K, Garden, Spegelsalen och Verde.

Anläggningarna är utrustade med modernt datanätverk samt el- och ljusmöjligheter utöver det vanliga.

Logistik
Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, med nära till flygplatsen och med gångavstånd till hotell, tåg och bussar. Parkeringsytor finns i anslutning till anläggningarna samt bra lossnings- och lastningsplatser.

Kontakta oss på 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se så kan vi berätta mer.
 

Nöje

Förväntansfull publik, en stämning som nästan når taket och känslor som svallar. Vem går inte igång på det? Vi fullkomligt älskar när huset är fullt av människor som unnat sig själva en helkväll ute. Som regionens ledande evenemangsaktör har vi flera tusen konserter, galor och andra events i ryggsäcken.

Det betyder att vi har vana av att arrangera alla typer av arrangemang. Omfattande eller minimalt, vi tar hand om helheten. Vi kan nämligen allt!

Service & Tjänster Service & Tjänster

19/01

För att göra er vistelse hos oss så bekväm som möjligt kan vi erbjuda en mängd tjänster. Följande konferenstjänster erbjuder vi:
 

 • Utformning av ett lämpligt anmälningsformulär med uppgifter om konferensavgifter, hotellreservation och övriga aktiviteter

   

 • Tar emot anmälningsformulär och registrerar anmälningar och deltagande i aktiviteter

   

 • Utskick av bekräftelsebrev

   

 • Fakturering och bevakning av vilka som har betalat

   

 • Namnetiketter för registrering och namnskyltar

   

 • Vi förser deltagarna med kartor över hotell, anläggning, parkeringsmöjligheter m m

   

 • Vi tillhandahåller en person vid registrering och en kontaktperson på plats hela konferensen


   

Hjälp med det praktiska vid mässor?
Våra medarbetare på evenemangsservice hjälper er med allt det praktiska, från att planera utställningen till att bygga montrar. Med ett gediget kunnande i botten och stora resurser kan vi ordna allt från teknisk utrustning till möblering och skyltning.
Kontakta evenemangsservice för aktuell beställningslista, 013-190 00 16 eller exhibition@konsertkongress.se

Läs mer om alla våra tjänster nedan eller kontakta oss på 013-190 00 50 för att få veta mer.