Hitta lokal

Hitta er lokal
Lokaler och miljöer är flexibla på Linköping Konsert & Kongress och inget arrangemang är för stort eller för litet. Oavsett om ni vill arrangera er nästa kongress, mässa, styrelsemöte eller event har vi lokaler som passar utmärkt.

Vi har listat våra lokaler i alfabetsordning nedan. Vet du inte exakt vad du söker? Gå till Boka möte och sänd oss ett kontaktformulär med dina önskemål så återkommer vi med ett förslag.

Accenten Accenten

19/01

Accenten är ett ljust, modernt grupprum som passar utmärkt för små möten eller grupparbeten i samband med större möten. Stora fönsterpartier med utsikt mot Konsert & Kongress trevliga omgivningar bidrar till den trivsamma atmosfären i Accenten. I direkt anslutning finns generösa öppna ytor för umgänge och mingel.

Backstage Backstage

19/01

Backstage är en unik och häftig miljö i stil med den bakom kulisserna. I Backstage finns Linköpings längsta bar och lokalen är ypperlig för festligheter såsom middagar och skräddarsydda events. Här varvas konferenser, stand-up och konserter om vartannat.

Crusellhallen Crusellhallen

19/01

Stor och ståtlig med härlig akustik och karaktär. Upplev känslan i Linköping Konsert & Kongress stora stolthet, Crusellhallen. Crusellhallen är Linköping Konsert & Kongress största konferens- och konsertsal. Här finns plats för upp till 1200 gäster.

 

Konferens i Linköping
Salen kan enkelt delas av så att drygt 760 platser kvarstår. 386 av dessa platser har inbyggd skrivplatta. Akustiken, komforten och tekniken i Crusellhallen är den allra bästa. Crusellhallen har ett högtalarsystem av världsklass. All teknik sköts av våra professionella tekniker. Välkommen att boka din konferens i Linköping och njuta av den magiska stämningen i Crusellhallen på Linköping Konsert & Kongress.

 

Konsert
Vid vissa konserter i Crusellhallen kan den som vill sitta riktigt nära köpa sittplatser i orkesterdiket.

Loge 4 Loge 4

19/01

Välkommen till Loge 4. Här har du möjlighet att mötas på en personlig plats i en annorlunda miljö. 

Loge 5 Loge 5

19/01

Välkommen till Loge 5 på Konsert & Kongress.
Loge 5 är vår största loge och rymmer upp till 45 personer. Våra loger ligger avskilt från övriga konferenslokaler. Här finns ett lugn och en stillhet med plats för eftertanke och samtal.

 

Loge 6 Loge 6

19/01

Välkommen till Loge 6 på Konsert & Kongress. Till vardags är detta en plats där våra artister förbereder sig inför stundande konsert. Här har du möjlighet att mötas på en personlig plats i en annorlunda miljö på Konsert & Kongress. Våra loger ligger avskilt från övriga konferenslokaler, här finns plats för eftertanke och personliga samtal.

Loge 1-3 Loge 1-3

19/01

Välkommen till Konsert & Kongress loger. Här har du möjlighet att mötas på en personlig plats i en annorlunda miljö

Duetten Duetten

19/01

Med utmärkt funktionalitet, bra rymd och ljusinsläpp är Duetten en riktigt bra plats för mindre möten. Med närhet till Konsert & Kongress Bistro och övriga miljöer, lokaler och faciliteter i Konsert & Kongress är Duetten en lokal för effektiva och trivsamma möten.

Galleri K Galleri K

19/01

I hjärtat av Konsert & Kongress hittar du Galleri K. Öppen, ljus och luftig med stora glaspartier. Här ställer ofta lokala konstnärer ut sina verk. Galleri K har en central plats i Konsert & Kongress och är mycket anpassningsbar. Här finner du den optimala platsen att arrangera olika typer av event, utställningar, mässor och mingel.

 

Garden Garden

19/01

Garden är en stor flexibel innergård med glastak och enastående rymd. Här varvas mässor, konferenser och middagar. Enorm takhöjd med takfönster gör lokalen ljus och levande. Garden är vår största lunch- och bankettmatsal och passar för allt från luncher till galamiddagar. Här finns en fast scen för underhållning och dans. Genom att öppna upp till angränsande lokal kan kapaciteten utökas ytterligare och så många som 1 800 gäster kan ta del av ett framträdande.

 

Garden Balkong Garden Balkong

19/01

Samla sällskapet för trivsamma mingel och event inför ett evenemang. Balkongen är en utmärkt plats för tillställningar med en unik utsikt över rymliga Garden. Här möts ni på en avskild yta men ändå i händelsernas centrum.