Nöje

Förväntansfull publik, en stämning som nästan når taket och känslor som svallar. Vem går inte igång på det? Vi fullkomligt älskar när huset är fullt av människor som unnat sig själva en helkväll ute. Som regionens ledande evenemangsaktör har vi flera tusen konserter, galor och andra events i ryggsäcken.

Det betyder att vi har vana av att arrangera alla typer av arrangemang. Omfattande eller minimalt, vi tar hand om helheten. Vi kan nämligen allt!

Vill du ha ett skräddarsytt event? Inga problem. Vi har lokalerna, kontakterna och erfarenheten för att göra det hela till en oförglömlig upplevelse.

Event

Vi älskar en grand finale!
Att sätta punkt för en inspirerande dag kan man göra på olika sätt. Vill du att avslutningen ska bli något det pratas om i fikarummet framöver ser vi till att det händer.

Vi skräddarsyr dina event och kan arrangera en privat spelning för ett slutet sällskap, en inspirerande talare eller en intim vinprovning i anslutning till ditt möte. Vi har både lokaler, kontakter och erfarenhet för att göra det riktigt minnesvärt. Förena nytta och nöje, se förslag på skräddarsydda events, VIP-arrangemang och aktiviteter till temamiddagar och konferens- & konsertpaket nedan.

Endast fantasin sätter gränser!

Välkommen att höra av dig till oss för mer information om Event, konferens@konsertkongress.se, 013-190 00 50.

 

 

 

Fest & Middag

Det ligger i luften...
Du kommer in i lokalen och slås av en sådan där härlig känsla. Ni vet när man känner det på sig att det kommer att bli en riktigt rolig kväll. Allt är redan ordnat, allt är klart. Du behöver bara sätta dig till bords och njuta av en fantastisk kväll.

 

Vita dukar ligger på borden, blommor, levande ljus och stämningsfull musik förgyller salen. Det doftar underbart från köket. Det ligger en förväntan i luften alla är laddade för en spännande avslutning på en inspirerande dag.


Menyer
Avsluta din konferens med en utsökt bankett. Våra duktiga kockar lagar en fantastisk måltid till dig och ditt sällskap. Sitt vid en vacker dukning och njut av mat, dryck och service.

 

Vill du veta mer...
För fler förslag av menyer vänligen kontakta Linköping Konsert & Kongress konferensavdelning på tel 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se

Gala

Bubblande känslor...
Bubblande glas, bubblande samtal och bubblande förväntan. Ingen fest är lika bubblande underbar som en gala.


Ingen fest går upp mot en sprakande galaafton med  mingel, uppklädda gäster, superb middag, konferencier och fantastisk underhållning och dans. Kanske är det kvällen då någon med pompa och ståt ska uppmärksammas, ett jubileum eller en prisutdelning. Galan, ofta en efterlängtad höjdpunkt en glammig, glittrande kväll värd att minnas.

 

Några återkommande galor som anordnats på Linköping Konsert & Kongress är Ridsportsgalan, Topp 100, Handelsgalan och Agdagalan.

 

Vill du veta mer...
Vill du veta mer om att anordna en gala är du varmt välkommen att kontakta Linköping Konsert & Kongress konferensavdelning på tel 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se
 

Show

Glitter och glamour
Vi vet hur man bjuder på en riktig show och vi älskar att sätta ihop den perfekta kvällen. Vi skapar god feststämning med fantastiska artister och underbart god mat och dryck. Och självklart finstämd stämning med ljus och dekorationer i lokalen. Låt oss planera din show, det kommer bli en kväll du sent kommer att glömma.

Vill du veta mer...
Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta Linköping Konsert & Kongress konferensavdelning på tel 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se