Om oss

Välkommen till en av Sveriges främsta kongress- och konsertanläggningar. En Svanenmärkt anläggning mitt i hjärtat av Linköping, med ett brett och levande utbud av möten, konserter och event. Utifrån gästens önskemål skapar vi unika events för alla – företag, privatpersoner och arrangörer.

Vi är en del av Visit Linköping & Co, Linköpings besöksnäringsbolag. Läs mer om Visit Linköping & Co här.

Om anläggningen

Linköping Konsert & Kongress - en Svanenmärkt anläggning med egen, prisbelönt restaurang, flexibla mässytor, flera konsertscener och attraktiva konferenslokaler i centrala Linköping.

Vi erbjuder över 20 attraktiva lokaler i samma byggnad, som kan anpassas utifrån din efterfrågan. Oavsett om du vill arrangera en konsert, show eller söker en lokal för en kongress, mässa eller ett styrelsemöte så har vi lokalen som passar.

Vår egen restaurang Konsert & Kongress Bistro komponerar menyer efter säsong och önskemål och kan servera upp till 1 500 gäster mat samtidigt.

Hållbarhet

En grönare mötesplats
Linköping Konsert & kongress - en av Sveriges tre svanenmärkta dagkonferensanläggningar.

För oss är det en självklarhet att tillhandahålla mötesplatser som ser till både människors och miljöns bästa.

Visit Linköping & Co arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan och vara ett hållbart alternativ. I februari 2015 stod det klart att vår anläggning Linköping Konsert & Kongress är en av Sveriges tre Svanenmärkta dagkonferensanläggningar, den enda i regionen.

Redan 2009 blev vår Bistro svanenmärkt och under 2014 genomfördes Visit Linköping & Co:s första miljömärkta event. Vi erbjuder ekologiska och närproducerade råvaror, hanterar vårt avfall på ett miljövänligt sätt och väljer miljömärkta leverantörer.

Hela Linköping Konsert & Kongress är också Green Key-certiferad, en internationell miljömärkning för hållbara konferens- och hotellanläggningar. Svanenmärkningen för Linköping Konsert & Kongress som dagkonferensanläggning är ytterligare ett kvitto på att miljöarbetet håller hög klass.

Det är ändå bara början, vi kommer att fortsätta arbeta aktivt med hållbarhet och inspirera andra konferensanläggningar att göra detsamma. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete nedan.

För arrangör För arrangör

19/01

Skapa upplevelser
En upplevelse börjar långt före själva evenemanget. För publiken handlar det om längtan. För oss handlar det inte minst om produktion, logistik och marknadsföring.

Det är dom saker vi kan bäst och gärna hjälper er med inför ert evenemang så att ni bara behöver tänka på framträdandet.

Läs mer om våra marknadskanaler, scener och hur du kontaktar oss för att få veta mer här nedan.

Kontakta oss Kontakta oss

19/01

Välkommen till oss på Linköping Konsert & Kongress!

Kontakta vår växel 013-190 00 00, vardagar (mån-fre) kl. 8-17 så kan vi hjälpa dig vidare.Du når oss även på mail info@konsertkongress.se

För att boka bord i vår restaurang: 013-190 00 30
För att komma till vår konferensavdelning: 013-190 00 50