Är du en av våra nya stjärnor som vill jobba extra med lokalvård på Linköping Konsert & Kongress?

Nu söker vi extra personal till lokalvården på  Konsert & Kongress. Söker du lite extra timmar bredvid studier eller liknande så passar det här dig perfekt, då vi har störst behov av extra timmar till kvällar och helger.

Vi söker dig som vill jobba extra framförallt under kvällar, helger och nätter. Du är en person med positiv inställning till ditt arbete och vill utföra ett jobb med kvalité. Teamwork är viktigt för dig och du har ett vänligt förhållningssätt till dina kollegor och våra besökare. 
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lokalvård men det är inget krav. Det viktiga är att du har förmågan och viljan att lära dig och har möjlighet att jobba extra vid behov.

Välkommen med din ansökan till jobb@visitlinkoping.se Märk din ansökan med ”Extra lokalvård” i ämnesraden

 

Om oss
Linköping Konsert & Kongress är en del av Visit Linköping & Co, Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare. En viktig del i bolaget är driften av Linköping Konsert & Kongress, en av Sveriges ledande mötes- och konsertanläggningar.

Vi jobbar utifrån värdeorden GLÄDJE, MOD & PROFESSIONALISM dagligen. Vår gemensamma värdegrund är riktmärke för vad som ska prägla Visit Linköping & Co, hur vi ska uppfattas och vara, som bolag, gentemot varandra och i relationen med våra kunder, besökare och samarbetspartners.

Läs mer om oss på: www.visitlinkoping.se