Röntgenveckan 2017

Röntgenveckan 2017 kommer bland annat belysa hur radiologin samverkar åt många håll, och hur viktigt det är att vi inom radiologin är med i utvecklingen av integrerad diagnostik, som spindeln i nätet.

Förutom många intressanta föredrag och presentationer hoppas vi på trevliga möten och nätverkande under veckan, inte minst under de planerade kvällsaktiviteterna då det finns alla möjligheter att vara social och träffa röntgenfolk från hela Sverige.

Vi önskar er varmt välkomna till Linköping och Röntgenveckan 12-15 september!

12/09
Linköping Konsert & Kongress

Mer om Röntgenveckan 2017

Temat Integrerad diagnostik står för radiologin i samverkan med omgivande specialiteter, där radiologin är navet i hälso- och sjukvården i ett nära samarbete mellan radiologi, patient, kliniker, patolog och genetiker. Integrerad diagnostik syftar även på utvecklingen mot att integrera bildanalys/imaging med andra discipliner - till exempel Radiomics, Big Data och digitalisering av patologin.

Röntgenveckan 2017 anordnas av Röntgenkliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping och CMIV i samarbete med Svensk Förening för Medicinsk Radiologi och Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor. Konferensen kommer att hållas på Linköpings Konsert och Kongress.

Praktisk information

Viktiga datum:
- 1 april    Anmälan till Röntgenveckan 2017 öppnar
- 31 maj    Sista dag för anmälan innan höjd konferensavgift

Registrering:

Registrering sker på Konsert & Kongress med start 07.30 den 12 september. Registrering kommer att ske digitalt. Utskrift av namnskylt och biljetter till kvällsarrangemang sker på plats. Du använder streckkoden i ditt bekräftelsemail eller den streckkod som skickas ut via SMS några dagar innan Röntgenveckan startar. Receptionen kommer vidare att vara bemannad 30 minuter innan programstart fram till 30 minuter efter programslut.  Bagageinlämning finns.

Namnskylt:
Namnskyltar erhålls vid registreringen och fungerar som biljett till seminarier och vid luncher ochskall därmed betraktas som en värdehandling. Inregistreringen sker elektroniskt vid ankomst. Var noga med att du anger ett mobilnummer i din anmälan.

Föreläsare/Moderatorer:
Allmänna abstracts bör vara ca 300 ord eller ca 2300 tecken inkl blanksteg. Abstracten kommer endast att finnas i appen och på hemsidan.

Invigning/Get Together 12/9: 
Invigning/Get Together sker på Konsert & Kongress. Mingel bland utställarna.

Middag 13/9:
I flygets tecken. Bussar avgår utanför Konsert & Kongress till Flygvapenmuseum där vi serveras buffé. Under kvällen finns även  möjlighet till att gå runt på museet och se de fantastiska utställningarna. Buss åter till centrala Linköping.

Galamiddag 14/9:
Vår lunchlokal gör en omvandling inför kvällen. 3-rättersmiddag med efterföljande dans. Det kommer att vara begränsat antal platser till galamiddagen. Vi ber er respektera anmälningen och avboka om du får förhinder.     

Måltider:
Konferenskaffe och lunch serveras dagligen (tisdag-fredag) i anslutning till konferenslokalerna. Vänligen ange i samband med anmälan om du önskar någon form av specialkost.

Internet:
Trådlöst internet finns på Konsert & Kongress – ingen kostnad. Nätverk: Linköping WiFi (ingen lösenordskod behövs)

Friskrivningsklausul:
Organisationskommittén, Grand Travel och Visit Linköping & co ansvarar inte för några skador eller förlorade ägodelar tillhörande deltagare eller medföljande, ej heller förlorat eller skadat bagage och/eller personliga tillhörigheter.

Postrar:
Storlek på postrar som passar bra till posterstativen på plats: 90 x 70 cm 

Fallpresentationstävling:
Abstracts skickas till ungtforum@gmail.com. Senaste dag att lämna in till tävlingen är den 30 juni.


Konsert & Kongress
Konsistoriegatan 7
582 34 Linköping
congress@grandtravel.se