Simon Hurtig, projektledare Visit Linköping & Co

Lägg dina önskemål i Simons händer

I Simons händer kan du lämna dina önskemål och sen se dem uppfyllas. Från idé till färdigt resultat - Simon är med dig hela vägen. 

Glädje, ska genomsyra hela processen vi har tillsammans - från morgonkaffet under det första mötet till den sista detaljen vi sätter i körschemat. Jag finns med dig hela vägen från lös idé till färdigt resultat och uppföljning. 

Under din konferens eller event så är målet att du ska känna ett lugn om ditt evenemang är i trygga händer. Du ska känna att du som arrangör kommer att bli 110% nöjd med resultatet. 

Med en förståelse av branschens uppbyggnad har jag både erfarenhet och kunskap som kommer att finnas till hjälp för din planering. Vill du våga tänka nytt och göra något annorlunda har jag flera tankar på vilka trender och guldkorn vi kan använda oss av för att göra dina gästers upplevelse till något unikt. Hör av dig redan nu så dina idéer kan gå från tanke till verklighet över en kopp kaffe!

ikon_citat Glädje, ska genomsyra allt vi gör - från morgonkaffet under det första mötet till det sista detalj-samtalet om körschemat!

Simon hurtig
Projektledare möten, Linköping Konsert & Kongress

 Är det något mer du undrar över?

Tveka in på att kontakta mig!

dina-terzic

Simon Hurtig
Telefon: 013-190 00 53
E-mail: simon.hurtig@visitlinkoping.se

Lär känna fler av oss

 


Ta din konferens eller företagsevenemang till nästa nivå - Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste tipsen samt verktygen som hjälper dig att skapa minnesvärda konferenser och företagsevent.


Publicerad: 30 november 2020