Steg för steg

Jag undrar vad Jonathan Edwards tänkte på när han två gånger i rad satte världsrekord i tresteg under friidrotts VM, en av sommarens höjdpunkter. Kanske var det "det här ska gå". Jonathans hopp visade för hela världens att det oväntade kan ske. Tänk att hoppa 18,29 meter. Över 5 meter i varje steg!

Inom Linköping Konsert & Kongress går vi i rask takt framåt med vanliga enmeters. Ibland stannar vi till och tar ett steg tillbaka för att få perspektiv. Men vi får framåt! Efter en underbar sommar med många fina arrangemang, vill vi hälsa Dig välkommen till oss. Konferenserna avlöser varandra under hösten. På mittuppslaget hittar Du ett kalendarium på höstens arrangemang och aktiviteter.

Det nyhetsbrev som Du just nu håller i handen kommer vi att ge ut fyra gånger per år. I det vill jag berätta vad som händer och sker hos oss. Vi ser fram emot Dina synpunkter.

Hälsar 
Eva Mattsson

Korta nyheter

 • Hyr festlokal
  Fr.o.m 1 augusti kan Du hyra Video Cafe. En perfekt lokal för Din privata tillställning, firmafest eller annat jippo! Det finns inga många festvåningar att hyra i Linköping. Kontakta bokningsavdelningen för mer information om Video Café.
   
 • BiljettDirekt
  Nu blir det enklare att köpa biljetter! Linköping Konsert & Kongress är ansluten till Biljett Direkt. Det innebär att våra konsertbiljetter säljes, förutom i vår biljettkassa, på 700 postkontor och 1900 ATG-ombud. Snabbt enkelt och nära. Ring vår biljettkassa för mer information.
   
 • Ny scenteknik i Garden
  Inför höstens stora arrangemang har Garden utrustats med ny scenteknik. En ny ljustross blir permanent, vilket kommer ge nya möjligheter till effekter. Garden används flitigt till bankettsal för stora sällskap upp till 650 sittande personer.
   
 • InterNet
  Linköping Konsert & Kongress ligger snart uppkopplat direkt mot InterNet. Kundernas krav på konferensanlälggningar ökar. Det gäller att hänga med i den snabbt växande IT-teknologin.
   
 • Satellitkonferenser
  Lång borta men ändå nära... med en ny parabolantenn kan Linköping Konsert & Kongress arrangera satellitkonferenser. Vi kan ta ner sändningen direkt på storbild i Konsertsalen eller i mindre grupprum. En alternativ konferensform som växer.
   
 • Många turistbesök!
  Linköpings Turisbyrå hittar Du numera i Linköping Konsert & Kongress. - Vi noterar en markant ökning av turister i sommar, säger turistvärdinna Anna Ring.


Newsletter, Linköping Konsert & Kongress.
Utgåva nr. 1 - Sommar/Höst 1995