Oskar Linnros

Oskar Linnros kommer till Linköping Konsert & Kongress fredag 17 november!

320 kr
17/11
Linköping Konsert & Kongress

Läs mer om evenemanget

Oskar Linnros har varit en nyckelspelare på den svenska musikscenen i över ett decennium, och är fortsatt en ostoppbar innovatör av det vi kallar pop. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet ”Vilja bli” (2010) etablerade sig Oskar som soloartist, och banade samtidigt väg för den våg av soulflörtande pop på svenska som kom efter. Den mångfacetterade uppföljaren ”Klappar och slag” (2013) var ännu ett banbrytande souldoftande epos, som i sin tur befäste Oskars position som en av de allra främsta.

 

I början av sommaren presenterade Oskar Linnros ”Väntar” – hans första egna släpp på fyra år. Fortsättningen – ”Väntar på en” – släpps nu på fredag den 25 augusti. På båda hör vi en Oskar Linnros i sitt livs form – på en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier.

 

Under sommaren har Oskar Linnros åkt på sin första turné på tre år och frälst tusentals människor. Både fans och kritiker har kunnat bevittna och konstatera faktumet: Oskar Linnros är inte tillbaka – han har alltid varit här. Och som liveartist 2017 är han fortsatt en av landets starkaste. Med en hyllad turné och två av årets mest innovativa släpp i ryggen fortsätter resan även i höst. Den 3 november inleds en tio stopp lång turné genom landet, som kommer att presentera Oskar Linnros låtskatt i dess vackraste inramning. Fredag 17 november förärar han Linköping med ett besök.

 

"Jag har aldrig velat det mer, aldrig kunnat det bättre” – Oskar Linnros


Om spelningen på Way Out West:
Oskar Linnros är bäst i Sverige - en sann kreatör, en känslomänniska & ett musikaliskt geni” – GP

 

Så minutiöst dramatiserad: dekor och kläder i oxblodsrött, mellansnack som sidor ur en dagbok, Al Green från Sundbyberg.” – Jan Gradvall

 

Kom till Gardenbar på Konsert & Kongress för att ladda upp inför konserten med Oskar Linnros!

 

Tillsammans med Sensus Studieförbund bjuder vi in till ett skönt förhäng och uppladdning inför konserten med Oskar Linnros.

 

Med start klockan 18.30 är du välkommen till Gardenbar på Linköping Konsert & Kongress där vi spelar fina toner ur högtalarna och bjuder på liveframträdande i form av Anton Nessvi!

 

Anton Nessvi  är artist och producent från Linköping som gör pop på svenska. Efter att i flera år ha varit frontfigur i popbandet Pilotsonen, som spelats flertalet gånger i P3 och bland annat förbandat Markus Krunegård, Love Antell och Thomas Stenström, släppte han under 2017 sina två debutsinglar. Sveriges största musikblogg Festivalrykten.se beskrev dem som ”en atombomb i popform”. Med inspiration från äldre synthpop såsom Mauro Scocco och A-Ha blandar Anton in moderna produktioner med vardagspoetiska texter som av flera liknats vid Markus Krunegård.

 

Klockan 19.30 uppträder Anton Nessvi (inte missa!) och klockan 20.00 öppnar vi dörrarna in till Garden där Oskar Linnros kommer att spela. SOM VI LÄNGTAT!

 

Sensus Studieförbund har under åren verkat i bakgrunden av de flesta av Linköpings konsertarrangemang såsom Stadsfesten, Keep It Loud och The Crypt. Nu tar man nya tag genom att i samarbete med Konsert & Kongress arrangera förfester till ett flertal evenemang där man presenterar liveband och DJ:s innan större artister för att utöka konsertbesökarnas upplevelse till en helkväll!

 

Sensus driver även Östergötlands största musikhus Ganymeden på Roxengatan i Linköping. Ett hus i 3 plan med 40 replokaler, studios, dj-repa, lounge mm.
www.sensus.se/ganymeden

Anton Nessvi är en artist och producent från Linköping som gör pop på svenska. Efter att i flera år ha varit frontfigur i popbandet Pilotsonen, som spelats flertalet gånger i P3 och bland annat förbandat Markus Krunegård, Love Antell och Thomas Stenström, släppte han under 2017 sina två debutsinglar. Sveriges största musikblogg Festivalrykten.se beskrev dem som ”en atombomb i popform”. Med inspiration från äldre synthpop såsom Mauro Scocco och A-Ha blandar Anton in moderna produktioner med vardagspoetiska texter som av flera liknats vid Markus Krunegård.
 

Kvällens meny

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
 

Rökt laxtartar med fänkålsmajonnäs, picklad fänkål, gurka samt kavring

Kryddbakat kalvinnanlår med ostronskivling, rökt sidfläsk, bakad tomat och Madeirasky

295 kr

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 08:00-22:00
Insläpp: 20:00
Längd: ca 90 minuter
Paus: Nej
Lokal: Garden 


OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Om Linköping Konsert & Kongress


Konsistoriegatan 7 582 22 Linköping

Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping
info@konsertkongress.se