Night, Hällas och Honeymoon Disease!

City To City och The Sign Records bjuder in till en helkväll med Night, Hällas och Honeymoon Disease!
Tre band som alla är aktuella med nya album under hösten och alla är något av publikfavoriter i Linköping. En kväll där rock'n'rollen får stå främst!

 

 

 

 

190 kr
10/11
Linköping Konsert & Kongress

Läs mer om evenemanget

Night släppte sitt tredje album "Raft of the World" i september och åkte direkt på en europaturné tillsammans med Dead Lord. Bandet har tagit flera steg i sin musikaliska utveckling och befinner sig nu någonstans i gränslandet där metal och rock separerade sig i olika genres i andra halvan av 70-talet.

 

Hällas släpper sitt debutalbum som följer upp sin självbetitlade ep. Bandet nämns mer och mer som nästa rockraket i Sverige och det kommer bli mer sällan vi får uppleva Hällas i Sverige då vi redan idag förlorat dem mer och mer till europeiska spelningar. Hällas har med sitt nya album tagit ett enormt steg framåt och är idag ett av Sveriges mest lovande progressiva rockband.

 

Honeymoon Disease släpper sitt andra album under hösten. Redan i våras fick bandet stor uppmärksamhet när första singeln "Electric Eel" släpptes. Bandet har många gånger beskrivits som ett av de mest lovande rock'n'roll-banden i Europa. Med en ny skiva, helt inspelat live för att behålla känslan från bandets livegigs, så kan vi förutom nya låtar förvänta oss fullt ställ och rock'n'roll!

 

City To City är Östergötlands största fristående konsertarrangör som arbetar för att skapa ett mer intressant kulturliv.


City To City är en del av Gaphals som prisades med Lars Winnerbäcks Nyponstipendium 2017 för sina insatser för Linköpings kulturliv. Ni hittar City To Citys hela program på www.citytocity.se

 

Kvällens meny

Bistron stängd.

Praktisk information

Biljettkassan öppen: Egen entré vid Backstage
Insläpp: 20:00
Lokal: Studion, ståplats
Åldersgräns: 13 år

 

 


OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Om Linköping Konsert & Kongress


Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping
info@konsertkongress.se