Jennie Abrahamson - Reverseries Solo #reverseriessolotour

Jennie Abrahamson ger sig ut på turné.
Foto av: Beata Cervin

fr. 195 kr
27/11
Linköping Konsert & Kongress

Läs mer om evenemanget

Jennie Abrahamson ger sig ut på turné och vi presenterar en konsertkväll i nytt format.
Kom till oss på en bit man innan konserten, avnjut en fin konsert tillsammans i gott sällskap och var hemma i skaplig tid. Ta med dig kollegorna, vännerna eller familjen och ät gott tillsammans och njut av en trevlig konsertkväll!
En enklare After Work-buffé står framdukad mellan klockan 17.00- 18.30. Gör det enkelt för dig genom att köpa din kombinerade konsert- och buffébiljett redan nu.
Vill du inte bestämma dig riktigt än? Det är helt okej, välkommen att boka när du väl har bestämt dig. Förbokning sker via 013- 190 00 30.

Jennie Abrahamsons femte album "Reverseries" släpptes i början av 2017 och hyllades av kritikerna, bland annat med full pott (10/10) i Sonic Magazine. Det drömska och storslagna albumet, som nominerades som Årets Pop på P3 Guld, blev både en sorts sammanfattning och vidareutveckling av det alldeles egna sound hon skalat fram skiva för skiva - en sorts enkelhetens pop, men där varje låt rymmer en hel värld. Under året som följt på släppet har Jennie turnerat med sitt band i Europa, varvat med engagemang i Hans Eks orkestersatsning Bowie in Berlin, framträdande på Polarprisgalan, turné med Loney Dear och en massiv djupdykning i Kate Bush tillsammans med Göteborgssymfonikerna och Malin Dahlström (från Niki & the Dove). Hösten 2018 ger sig Jennie ut på soloturné, för att möta publiken på ett mer avskalat sätt och för att "ge låtarna en omgång" som hon säger:

"Det händer onekligen nånting med både mig och låtarna när jag skalar ned. Min produktionsstil på albumen är ju att bygga ganska stora världar, och det brukar vi omsätta live när vi spelar med bandet. När jag är helt själv måste allt kokas ned till de viktigaste elementen, det jag fysiskt klarar av på två händer, två fötter och min röst. Det är som att man måste ge låtarna en omgång, se vad de tål, se dem födas på nytt. Med det avskalade formatet följer också ett än mer personligt tilltal, det känns liksom än viktigare att bjuda in publiken på resan, så det brukar bli en hel del prat..."

Varmt välkommen till Backstage, Linköping Konsert & Kongress, tisdag 27 november.

Kvällens meny

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress & vår bar i Backstage för att njuta av en enklare rätt innan föreställningen.

En enklare After Work-buffé står framdukad mellan klockan 17.00- 18.30.

Förbokning sker via telefonnummer 013- 190 00 30.

Pris för enbart buffé: 125 kronor

Praktisk information

Insläpp:17:00
Konsertstart: 18:30
Paus: Nej
Lokal: Backstage

OBS!
Garderob: Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.
Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se
 

Om Linköping Konsert & Kongress


Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping
info@konsertkongress.se