TORGHUMOR LIVE!

Åtvidabergarna Tommy & Sagga gästar Linköping med en unik föreläsning om relationer, dejting, öl, grillat och allt annat som är relevant att ha koll på för ett rikare liv.

 

395 kr
26/10
Linköping Konsert & Kongress

Läs mer om evenemanget

TORGHUMOR LIVE!
Åtvidabergarna Tommy & Sagga gästar Linköping med en unik föreläsning om relationer, dejting, öl, grillat och allt annat som är relevant att ha koll på för ett rikare liv.
Föreläsningen är uppdelad i två akter med en paus så man kan fukta strupen med en kall eller ett glas vitt vin innan akt två drar igång med nya kunskaper och tips - relevanta för både kvinnor och män. Glöm inte att ta med papper och penna för att kunna anteckna.

Efter showen väntar ett meet and greet med de båda föreläsarna där man kan ställa frågor, ta en bild eller köpa merchendise.

Välkomna till en oförglömlig kväll!

 

Kvällens meny

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen tillsammans med polarna till foajén på Linköping Konsert & Kongress för att komma i form inför föreställningen!


På kvällens meny står Inbakad Sagga med pommes, 95 kronor eller Räkor, 125 kronor. Förbokning av mat sker via 013- 190 00 30.
Dryck ingår ej, men finns att köpa i baren.

Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 08:00-20:00
Insläpp: 19:30
Showstart: 20:00
Längd: 2 x 45 minuter
Paus: Ja
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.


OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.
Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

 

Om Linköping Konsert & Kongress


Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping
info@konsertkongress.se