Emil Jensen- En mur är bara en bro på högkant

Emil Jensens föreställningar blandar humor och allvar och lämnar knappast någon oberörd. Han är självutnämnd osäkerhetsexpert och efterlyser mer yttrandetrygghet.

Denna ordets mästare har uppträtt för tiotusentals personer och har nått ännu fler med sina radiokrönikor, sommar- och vinterprat i P1. Han har åtta album, två böcker, en rad uppskattade radiokåserier och flera välbesökta turnéer i bagaget.

Den 20 november avslutar han Folkbildarforum med en specialskriven kvällsföreställning.

 Fri entré, biljetter förbokas via: info@bildningsforbundet.se

 

Emil Jensens egna ord om föreställningen:

Vad kan du berätta om föreställningen på Folkbildarforum?

– Jag blandar som alltid musik från mina album, poesi, komik och monologer från mina radioprat i ”Godmorgon världen” och ”Tankar för dagen” och massa mellansnack däremellan. Men just denna kväll har jag dels i åtanke att många inte sett eller hört mig tidigare, samtidigt som jag vill prata lite extra kring detta med folkbildning, en värld jag alltid haft minst en fot i. Jag har ju både gått och jobbat på folkhögskolor.

– I någon mån tänkte jag ju också försöka beröra temat för dagarna – tillit, trovärdighet och transparens. Vad nu dessa ord betyder.. Det blir mycket att tänka på!   Det jag vet säkert är att jag till min glädje kommer att ha med mig Hanna Ekström och Anna Dager från Stockholm Strings, på fiol och cello, som gör att allt blir så himla mycket finare och roligare!

Fri entré
20/11
Konsert & Kongress

Linköping Konsert & Kongress
Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping