Boka årets julfirande på Linköping Konsert & Kongress

Golden Garden Christmas

Med anledning av rådande situation i Östergötland och restriktioner vad gäller COVID-19 tvingas vi att ställa in Golden Garden Christmas.

Din biljett kommer att återlösas – har du köpt biljett via ticketmaster.se behöver du inte göra något, utan kostnaden kommer att betalas tillbaka till det klientmedel som du använde vid köpet. Har du köpt din biljett på plats hos oss behöver du kontakta vår biljettkassa för återlösen, info@konsertkongress.se

Tack för din förståelse!

 

Årets julfirande hos Linköping Konsert & Kongress tar ton i de välkända julhitsens fotspår och kryddas med ett gäng rockiga låtar. I regi av Robin & Ingela med Värsta Bästa Bandet, showgruppen från Mjölby, förvandlas Garden till ett juligt vinterland med en stor portion humor i en musikalisk förpackning.

Klappa med i den svängiga showen samtidigt som du avnjuter en sittande
julinspirerad 5-rättersmeny med godheter av alla dess slag. Frossa i julens alla godheter och inled årets julfirande hos Linköping Konsert & Kongress.

Välkommen!


Kvällens program:
Slottider från kl. 18:30. Vi bjuder på glögg och stämningsfull musik som serveras vid ert bokade bord. Kvällen bjuder på en julinspirerad 5-rättersmeny och show från Robin & Ingela med Värsta Bästa Bandet.

från 747 kr
10/12
Linköping Konsert & Kongress

Ett tryggt julfirande – Åtgärder med anledning av covid-19

Vår ambition är att du som besökare ska känna dig trygg och säker när du besöker oss på Linköping Konsert & Kongress. Vi följer myndigheters rekommendationer och justerar i våra rutiner om så krävs. Säkerhets- och trygghetsarbete är något som Visit Linköping & Co stor erfarenhet av som organisation då vi före pandemin dagligen arbetade med stora, publika evenemang och möten.

Det viktigaste av allt är att vi har stora och rymliga lokaler och därför kan sprida ut våra besökare över en stor yta. Men vi har också vidtagit mer specifika åtgärder till årets julshow för att säkerställa ett tryggt julfirande hos oss:

- Vi återkommer med en slottid för er bokning i god tid innan showdags för en trygg ankomst.

- Vi har reducerat antalet gäster till årets julshow för att kunna hålla avstånd mellan sällskapen.

- Vi har valt att servera en sittande 5-rättersmiddag istället för buffé för att undvika de risker som uppkommer när gästerna tar mat själv.

- Självklart ser vi till att våra gäster håller avstånd i eventuella köer.

- Vi har förstärkt våra städrutiner för toaletter, kök och gemensamma utrymmen.

- Självklart finns det tillgång till handsprit på toaletter och gemensamma utrymmen.

- Vi är noga med att se till att all personal som är på arbetet är friska och undviker resor i tjänsten.

Vi är måna om att ha en nära dialog med våra kunder för att i förväg kunna planera för hur vi undviker smittspridning på bästa sätt. Har du funderingar eller frågor så prata med vår kunniga personal. Varmt välkommen till oss och stort tack för att du tar hänsyn och håller avstånd.

Paketerbjudande & priser

VIP-paket
Vårt exklusiva VIP-paket ger dig och ditt sällskap de absolut bästa platserna! 
Vi bjuder på ett glas mousserande som serveras vid ert bokade bord vid ankomst. Vi ger er bästa service när ni njuter av vår julinspirerade 5-rättersmiddag , och under kvällen ingår även  öl, vin, cider eller alkoholfritt alternativ.
Pris: 1122 kr inkl. moms. (945 kr exkl moms)*


Ordinarie
Julinspirerad 5-rättersmiddag som under kvällen serveras vid bordet inklusive en måltidsdryck (julmust/lättöl) och show.
Pris: 747 kr inkl moms (645 kr exkl moms)*

Dryckespaket, förboka ditt dryckespaket för bästa service.
Priserna gäller vid förbokning och förbetalning

Guld - En starköl eller ett glas vin, en snaps 5cl, samt avec 5 cl, 280 kr inkl moms (224 kr exkl moms)*
Silver - Två starköl eller två glas vin samt en snaps 5cl, 240 kr inkl moms (192 kr exkl moms)*
Brons - En starköl eller ett glas vin, 70 kr inkl moms (56 kr exkl moms)*

Observera att en bokning kräver ett sällskap på minst fyra personer.

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Praktisk information

Insläpp: kl. 18:00
Slutar: kl. 23:00
Lokal: Garden
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning.
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se.

Läs mer om kvällens artister

Ingela Svensson
Med humor och glimten i ögat jobbas det med publiken i fokus och sällan efter manus. Blev av P4 Östergötlands lyssnare utsedd till Årets Östgöte 2012, flerfaldig kulturstipendiat i såväl Sverige som Tyskland. En sångerska, artist och entertainer, som inte bara har förmågan att trollbinda publiken med sin fantastiska röst utan även lockar till skratt, en tvättäkta ”show-diva” av bästa och värsta sort.

Vill du veta mer om Ingela?
Besök webbplatsRobin Carlsson
Trubaduren som blev showartist. Multibegåvad musiker med en röst av sammet och en blick som glöder. Fantastisk tolkare av såväl Gessles och Lars Winnerbäcks alster. Robin är en ”rockstar” som ger showen stabilitet och ett musikaliskt lyft.

Vill du veta mer om Robin?
Besök webbplatsVärsta bästa bandet
Johan Bergstrand, keyboard
Henrik Adelsköld, keyboard
Lukas Bergstrand, bas
Tobhias Gräns, t
rummor
Mathias Brandin Beltramo, gitarr


Kommunikation och boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>