Konstpaus - "Bleck & Trumma"

En konsert med fokus på renässansmusik, en genre som ofta arrangeras för och spelas av brassensembler runt om i världen.

Musikens rika klanger och varierade karaktärer passar utmärkt för brassinstrumenten och ger lyssnaren en omväxlande musikstund.

Med slagverk tillförs ytterligare en dimension och Östgöta Brasskvintett har bjudit in kollegan och slagverkaren Olle Bohm som med sina olika instrument förgyller musiken och tillsammans lovar de en minnesvärd upplevelse.

fr 125 kr
25/09
Linköping Konsert & Kongress

Praktisk information

Insläpp: 14:30
Längd: ca 60 minuter
Paus: Nej
Lokal: Spegelsalen, sittplats onumrerat
med begränsad publik och gles sittning för allas trygghet.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

Vi kommer inte ha någon servering i samband med denna konsert.OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>