Konstpaus - TROPISKA WINDAR

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och hårdare restriktioner gällande folksamlingar har vi tagit beslutet att flytta fram föreställningen Konstpaus – Tropiska Windar i Linköping den 12 december kl 15:00.

Det nya datumet är lördagen den 9 oktober 2021 kl 15:00. Håll hårt i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. 

Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett senast den 27 november 2020, kontakta Linköping Konsert & Kongress via mail info@konsertkongress.se för mer information om hur återköpet ska gå till.

Vi vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.


 

Konstpaus med Crusellkvintetten

TROPISKA WINDAR
Brasilien Argentina Cuba
Astor Piazzolla, Julio Medaglia, Paquito d`Divera
Följ med Crusellkvintetten till det färgstarka Sydamerika. Vi bekantar oss med de största kompositörerna och får uppleva ett spännande tonspråk med vackra melodier och medryckande rytmer.

fr 125 kr
12/12
Linköping Konsert & Kongress

Praktisk information

Insläpp: 14:30
Längd: ca 60 minuter
Paus: Nej
Lokal: Spegelsalen, sittplats onumrerat
med begränsad publik och gles sittning för allas trygghet.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

Vi kommer inte ha någon servering i samband med denna konsert.OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>