Linköping WhiskyExpo 2022

MÄSSAN 2022 INSTÄLLD

KÖPTA BILJETTER ÅTERBETALAS

Vi måste tyvärr meddela att Linköpings Whiskyexpo 2022 ställs in då det pga av ständigt nya utbrott av covid är omöjligt att planera mässor. Vi har därför beslutat att ställa in alla mässor 2022 och satsa på att nästa år (2023) när vi hoppas att allt är som vanligt igen. Vi beklagar all olägenhet.

Stort tack för ert tålamod och förståelse!

Kennet Lindblad – Mässgeneral

Du som köpt biljetter till Linköpings Whiskyexpo 2022 kommer att få göra återköp (exklusive serviceavgifterna) och det gör du på följande sätt:

Har du köpt biljett via ticketmaster.se behöver du inte göra något, utan kostnaden kommer att betalas tillbaka till det betalmedlet som du använde vid köpet. Har du köpt din biljett i biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress, mejlar du in bokningsnummer, din banks namn & kontonummer till info@konsertkongress.se

Kennet Lindblad – Mässgeneral

 

275 kr
12/02
Linköping Konsert & Kongress

Konsert & Kongress Bistro

Servitris från Linköping Konsert & Kongress hälsar matgäster välkomna

Välkomna till Linköpings Whiskyexpo

Restaurang Bistro håller öppet för servering från 12:00 till 17:00.

Praktisk information

Pris:

Entré inkl. tulpanformat provningsglas & garderob.
275 kr

Öppettider:
Lördag kl. 12.00-17:00 & 18.00-23.00, en entré per pass krävs.

Entrén är öppen fram till en timma innan mässan stänger!

Åldersgräns: 20 år
Lokal: Konsert & Kongress
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>