Resemässan 2020

Välkommen till Resemässan 2020 i Linköping!
Kom till Linköping Konsert & Kongress söndagen den 9 februari och ta del av det fantastiska och inspirerande utbud som våra utställare har att erbjuda. Här hittar du resor för alla smaker, sol och bad, sevärdheter och äventyr både  globalt och lokalt. På Resemässan finns all expertis inom resebranschen med tillsammans hundraårig erfarenhet, för att svara på dina frågor.

Förutom att besöka montrarna, där du får med dig information och annat spännande, kan du ta del av föredrag som hålls med start varje halvtimma. Här får du veta än mer om de platser och resor du är nyfiken på. Hos många av våra utställare kan du delta i tävlingar och vinna fina priser.

Välkommen till Resemässan i Linköping!

20 kr
09/02
Linköping Konsert & Kongress

Praktisk information

Datum: söndagen den 9 februari 2020
Tid: kl.10.00-15.30
Plats: Linköping Konsert & Kongress.
Entré: 20 kr. Gratis för barn upp till 12år.
Restaurang: Bistron har öppet kl. 10.00-15.00. Lunch serveras mellan kl. 11.00-14.00

För mer information, se: www.resemassan.se

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se
 

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>