Konstpaus: Röd höst

Östgöta Brasskvintett
Solist: Olle Persson

Till minne av Bo Nilsson, som gick ur tiden sommaren 2018, gör Östgöta Brasskvintett och Olle Persson konserten Röd Höst. Sånger som Vals i mejram, Jag tänker en ljuvlig tanke, Har du nånsin hört någon spela jazz på elektrisk flöjt med flera, blandas med några av Bo Nilssons verk för brasskvintett.
Bland författarna finns, förutom Bo Nilsson själv, Lars Forsell, Cornelis Vreeswijk, Erik Axel Karlfeldt med flera. Kom och lyssna på Olle Perssons fina tolkningar och vackra baryton i denna hyllning till ”geniet från Malmberget”.

150 kr
19/10
Linköping Konsert & Kongress

Praktisk information

Biljettkassan öppen: Egen entré vid lokalen
Insläpp: 14.30
Konsertstart: 15.00
Längd: ca 1 timma
Paus: Nej
Lokal: Studion, Konsert & Kongress
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>