NYPONET 2021

Tillkännagivande av och ceremoni för årets nyponstipendiat.

Lars Winnerbäcks Stiftelse har till uppgift att främja kulturlivet i Linköpings kommun. Det sker genom att stiftelsen varje år delar ut ett stipendium till en eller flera eldsjälar som bidrar till att berika kulturlivet i Linköping. Stipendiaten får också ett nypon tillverkad av en hantverkare som är verksam i Östergötland.

Fredagen den 22 oktober kl. 17.00 presenteras 2021-års stipendiar/er vid en ceremoni i Garden, Linköping Konsert & Kongress.

Konferencier är Henrik Johnsson, Linköpingsartisten Fanny Wandel samt Lars Winnerbäck med musiker spelar.

Det kostar ingenting att närvara. Då restriktionerna kring sammankomster kommer att vara upphävda är alla intresserade välkomna.

Välkommen att besöka Nyponets egna hemsida: nyponpriset.se
Där finns information om tidigare års stipendiater och hantverkare.

Fri entré
22/10
Linköping Konsert & Kongress

Praktisk information

Insläpp: 16:30
Showstart: 17:00
Längd: Ca1 timme
Lokal: Garden
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

 

Information till dig som vill besöka Nyponceremonin.

* Lokalen har en maxkapacitet som inte får överskridas. När antalet personer som får vistas i lokalen är uppnått kommer vi inte att kunna släppa in fler besökare.

* Vi följer de av Socialstyrelsen uppsatta riktvärden som gäller för konserter utan åldersgräns, men då ljudnivåer kan upplevas olika rekommenderar vi att hörselskydd används.

* Inga barnvagnar kommer att tillåtas inne i lokalen för ceremonin. Du är välkommen att ställa den utanför lokalen, vid garderoberna.

* Ingen medhavd dryck eller förtäring är tillåten i Linköping Konsert & Kongress lokaler och kommer att fråntas besökare vid försök att föra in detta i lokalen.Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>