ALLA KÄNNER ANKAN - FINALEN

 

Anders ”Ankan” Johansson är en av Sveriges mest omtycka komiker och sedan september 2022 har han turnerat runtom i landet med sin första soloshow "Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson". Mottagandet har varit fantastiskt från både publik och kritiker. Ystads Allehanda beskrev honom som ”en underhållare av rang” och Borås Tidning skrev ”Det här måste vara årets bästa ståuppshow”.
Efter publikrusningen har Sverigeturnén förlängts med en avslutande spelsäsong under hösten. Innan showen går i graven slår Ankan till med en extra lång, överraskningsdopad grand final i sin gamla hemstad Linköping den 29:e november!

 

Den älskade komikern Anders “Ankan” Johansson har underhållit den svenska publiken i över 20 år. Med sin breda östgötska har han, ofta tillsammans med sin vapendragare Måns Nilsson, både utbildat och spridit värme runt om hela landet. "Alla känner Ankan" är hans första egna humorshow som handlar om att leva och att ta sig igenom livet. Den tar upp både svåra och lättsamma ämnen och låter publiken möta en mer personlig “Ankan” där han delar med sig av vardagens tristess, panikångest, politik och mycket av det andra som inte alltid får plats i den offentliga bilden.

– Jag tror att det är bra att visa upp sitt fula och misslyckade. Att man efter föreställningen kan gå hem och känna att ens egen smuts liksom inte är värre än någon annans.

Sista kvällen ska vi se till att visa upp allsköns misstag och fulheter. Titta på det. Skratta och gå hem varma och kanske lite snällare mot oss själva och andra, säger Anders “Ankan” Johansson.

”Alla känner Ankan” hade premiär i september 2022 och har därefter spelats runtom i Sverige under tre omfattande turnésäsonger med nästan 80 föreställningar. När Ankan återvänder till Linköping för finalen blir det tredje gången han spelar den hyllade soloshowen i sin gamla hemstad.

Arrangör: Kahlo

från 545 kr
29/11
Linköping Konsert & Kongress

Njut av något gott innan föreställningen!

Försäljning av kaffe/té, smörgåsar, kakor, godis, samt barer med fullständigt sortiment finns också på plats. Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller

Praktisk information

Arrangör: Kahlo AB
Biljettkassan öppen: 18:30-19:30
Insläpp: 19:00
Showstart: 19:30
Längd: ca 120 minuter
Paus: Nej
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>