Djungelboken – The Musical

Dröse & Norberg, hela Sveriges familjemusikalproducenter bjuder upp till ett riktigt djungeläventyr! Den 11 februari 2023 har nämligen publiksuccén Djungelboken – The Musical nypremiär. Den spelas i Stockholm på Göta Lejon och på en omfattande Sverigeturné under våren och hösten 2023.

Sean Banan i nytt skal gör debut på musikalscenen!
Han är älskad av barn, har stått på scenen i Melodifestivalen, släppt flera album och fått svenska folket att sjunga ”skaka rumpa”.  Man kan säga att han har svart bälte i underhållning, men att stå på musikalscenen är helt nytt för Sina Samadi, mer känd som artisten Sean Banan. I februari är det nypremiär för Djungelboken The Musical och Sean Banan skall spela Kung Gibbon, som är en av huvudrollerna och en variant av figuren King Louie.

 Så varför inte bryta vardagstristessen och ta med hela familjen ut i den vilda och exotiska Indiska djungeln, för att där möta de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn. Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an denna legendariska berättelse och tolkar den på sitt personliga sätt med hjälp av humor, fantastisk djungelmusik och en sanslöst begåvad ensemble. En föreställning för hela människofamiljen helt enkelt. På scenen upplever du livs levande musikalartister, en hög med komiker och en hel hord av begåvade barnskådespelare och ackrobater. 

Djungelboken – The Musical. Ett helt galet djungeläventyr.

Välj grönt 2023 – Välj ett djungeläventyr!

Medverkande:
Sean Banan,Mats Genfors, Anna Norberg, Einar Alvarado Lönberg, Elvis Ral Lustig, Fredrik Lexfors, Andreas Andersson, Anna-Lilll Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, 
Ellen Lindström, Tuva -Lisa Nilsson, Maja Söderström, Stella Klingberg mfl

Samt ensemble/ akrobater barnskådespelare:
Mathilda Karbeus ,Hedvig Karbeus, Malva Petersson Ljungberg, Emilia Ähdel, 
Kayla Mirambo, EmiliaTjernström

Djungelboken - The Musical produceras av produktionsbolaget Dröse&Norberg. Tidigare familjemusikaler: Snövit – The Musical, Äventyret Aladdin, Robin Hood – The Musical, Trollkarlen från Oz – The Musical.

Ålder: 3–100 år

För mer info: www.drosenorberg.se

 

 

 

fr 475kr
26/11
Linköping Konsert & Kongress

Bild borttagen.

Citat från publiken:

"Föreställningen är fantastisk , som att se Disney Live på riktigt - jättebra!
Tobbe Trollkarl

"ldigt bra familjeföreställning!"
Hasse Aro.

- "Tigerns kostym - wow! Baloo, vilken röst!"
Renaida Braun.

- "Sjukt underhållande föreställning med briljanta karaktärer!"

-”Helt golvad- kan Broadway så kan Dröse Norberg.”

- ”Tusen tack för en fantastisk show som gjorde barnet mitt så lycklig!”

- "Musiken är fantastisk liksom kostymerna.”

- "Sean banan gör debut på musikalscenen och blir älskad av barn och nu även av oss lite äldre.”

- ”Det här var verkligen showernas show.... alla glänste!

 

Sprakande djungelfeber på röda mattan - Djungelboken - The Musical (Trailer)

Det var ett fullsatt och förväntansfullt vimmel när Djungelboken The Musical hade VIP förhandsvisning på Göta Lejon. Den fartfyllda, spännande och humoristiska familjemusikalen lockade en hel drös premiärsugna kändisar med barn och barnbarn. Nanne Grönvall, Hasse Aro, Tobbe Trollkarl, Renaida Braun och Nino&Julia var bara några av alla djungelvänner som kom med familj och vänner för att träffa Baloo, Shere Khan, Bagheera, Mowgli och de andra älskade figurerna.


Praktisk information

Biljettkassan öppen: 15:00-16:00
Insläpp: 15:30
Showstart: 16:00
Längd: Föreställningen är: 2,20 tim inkl paus .
Paus: Ja
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>