Henrik Nyblom - Figaro Paninis kakafoniska dödsdans

Henrik Nyblom, känd av Polisen och för sin musikaliska humor, ger sig ut på en dunderturné. Han drar land och rike runt med skrattslakten »Figaro Paninis kakafoniska dödsdans«. Som husband har han fångat in supernovan Sylvester Schlegel, från The Ark och Augustifamiljen, och vi kan utlova en musikalisk resa från omloppsbanan ända ner mot humorns medelpunkt

Stand-up.
Sjuka låtar.
Allsång på Gränsen.
Ostela samtal med publiken.

Ta med dig familjen och några du kidnappat på stan. Alla ska komma. Flabba. Och säkra biljetter innan grannen gör det – för på samma sätt som kosmos är oändligt är inte tiden det. Allting har en början och allting har ett slut. Så även biljetterna.

Se föreställningen i vår – innan den ser dig.

Arrangör: Kulturaktiebolaget

 

395 kr
26/04
Linköping Konsert & Kongress

Njut av något gott
Vill du ha något gott före föreställningen?
Den här kvällen håller vi Gardenbaren öppen med försäljning av kaffe/te, läsk, bullar, kakor och godis, smörgåsar, vin och öl.

Praktisk information

Arrangör: Kulturaktiebolaget
Konsert & Kongress öppnar 17:30
Biljettkassan öppen: 18:00-19:00
Insläpp till Garden: 18:30
Start: 19:00
Längd: ca 1 timma 15 minuter
Paus: Nej

Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen. Observera att den lilla parkeringen direkt utanför Konsert & Kongress vid Konsistoriegatan är avstängd under september 2023. 

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>