Räkhäst - I huvudet på Per Andersson

Per Andersson har som en av Sveriges mest älskade och energiska komiker synts i TV-program som Grotesco och Parlamentet och stora scenproduktioner som Book of Mormon och ART.
Sedan tidigare är det officiellt att han sätter upp sin nyskrivna enmansrevy Räkhäst på Lorensbergsteatern. Nu är det även klart att den ger sig ut på en landsomfattande turné med totalt 55 speltillfällen, med ett längre stopp på Rival i Stockholm, från december 2021 till november 2022.

– Det är otroligt roligt både att äntligen få köra för större publik och att få ta Räkhäst på turné i Sverige.
Jag hittade en lapp i en byrålåda som jag hade skrivit när jag var 10 år, och på den stod det just Räkhäst. Jag har ingen aning om vad det kom ifrån eller vad jag tänkte, men jag gillade ordet.
Räkhästen är en hyllning till fantasin. Det är mycket som är bra med vuxna grejer, men kanske tappar vi för mycket av det där härliga fantiserandet som barn har? säger Per Andersson.

Arrangör: ALL THINGS LIVE
 

 

Från 510 kr
05/04
Linköping Konsert & Kongress

Njut av något gott innan föreställningen!

I Marmorfoajén serveras denna kväll en Räkmacka som du kan njuta av innan du går in till din plats för att titta på föreställningen.

Räkmackan serveras från 18:00 och måste förbokas. Du bokar via länken nedan.
Pris: 179 kr per person.

Försäljning av kaffe/té, smörgåsar, kakor, godis, samt barer med fullständigt sortiment finns också på plats. Vi är ett kontantfritt hus, så endast kortbetalning gäller

Klicka här för att boka plocktallriken via epost

Praktisk information

Arrangör: ALL THINGS LIVE
Biljettkassan öppen: 18:30-19:30
Insläpp: 19:00
Showstart: 19:30
Längd: ca 90 minuter
Paus: Nej
Åldersgräns: 13 år
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>