Information angående Coronaviruset

Uppdaterat 200402 kl. 13:00.

Visit Linköping & Co har tagit beslutet att tillfälligt stänga mötes-, evenemangs- och restaurangverksamheten i Linköping Konsert & Kongress från 1 april och tills vidare. Öppettiderna begränsas till kl. 10-14 på vardagar där vår reception finns tillgänglig för att hjälpa dig hantera dina biljettärenden. Telefontider för biljettärenden är som vanligt kl. 8-17 på vardagar.

Regeringen har sedan tidigare tagit beslut om att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Visit Linköping & Co följer självklart regeringens beslut och detta betyder att en del evenemang som genomförs i bolagets anläggningar Konsert & Kongress och Saab Arena kommer att påverkas den närmaste tiden.

Så här påverkas evenemang som är planerade den närmaste tiden:

Miss Li, 12 mars
Linköping Konsert & Kongress
Konserten med Miss Li flyttas fram till den 5 november kl 21.00. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet.

"En kväll med Petter", 13 mars
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen ”En kväll med Petter” flyttas fram till den 27 september kl. 19.30. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet. 

Från Broadway till Duvemåla, 15 mars
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen flyttas till 19 oktober. Din biljett gäller på det nya datumet.

Beach & Beethoven - Norrköpings Symfoniorkester, 20 mars
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen ställs in.

Du som är abonnent kompenseras med en värdecheck motsvarande ett värde av 250 kr (biljettpriset är 248 kr). Värdechecken kan användas som betalningsmedel vid köp av biljett till annan konsert med SON eller vid förnyelse av abonnemang till säsongen 20-21. Du får din värdecheck i biljettkassan från den 20 mars, vid abonnentkvällen den 14 april eller när du besöker biljettkassan för att förnya ditt abonnemang.

Du som köpt en lösbiljett till konserten kommer att kontaktas av biljettkassan med information om kompensation för utebliven konsert.

Beer Expo, 21 mars
Linköping Konsert & Kongress
Mässan flyttar till 12 september. Din biljett gäller på det nya datumet.

Mahler & mässingsklang, 22 mars
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen med Linköpings symfoniorkester på Linköping Konsert & Kongress den 22 mars flyttas fram till den 22 november kl. 18.00 i Missionskyrkan. Observera bytet av lokal. Din biljett gäller på det nya datumet.

Lisa - Kvinnan som är jag, 26 mars
Linköping Konsert & Kongress
Konserten med Lisa Nilsson flyttas fram till hösten. Det nya datumet är 5 september kl. 19.30. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet och du har då samma plats. 

Världens Historia med Özz Nûjen och Måns Möller, 27 mars
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen flyttas fram till hösten. Det nya datumet är 8 september kl. 19.30. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Irländsk afton, 27 mars
Linköping Konsert & Kongress
Irländsk afton på Linköping Konsert & Kongress 27 mars har fler än 500 deltagare och kommer därför att ställas in. Återbetalning av biljetter kommer att ske till alla biljettköpare.

Har du köpt biljett via webben, så kommer Ticketmaster automatiskt göra en återbetalning och du får dina pengar insatta på samma betalmedel. Har du köpt din biljett på Linköping Konsert & Kongress vänligen mejla oss biljetten, ditt namn och adress, ditt bankkonto och bankens namn, så sätter vi tillbaka pengarna på kontot, alternativt kom in till Linköping Konsert & Kongress så hjälper vi dig på plats. Återlösen av din biljett ska ske inom en månad från planerat eventdatum, det vill säga senast den 27 april.

Biljetter återbetalas exklusive serviceavgift och andra eventuella utgifter, i enlighet med köpevillkoren.​

Jonathan Johansson, 28 mars
Linköping Konsert & Kongress
Jonathan Johanssons turné flyttas fram till hösten. Nytt datum blir 8 oktober. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. 

MEN GUD! – Magnus Betnér är den allsmäktige, 28 mars
Linköping Konsert & Kongress
Broadwaykomedin MEN GUD! med Magnus Betnér flyttas fram till hösten. Nytt datum för showen på är fredag 25 sep klockan 20:30. Köpt biljett gäller till det nya tillfället. 

Molly Sandén, 31 mars
Linköping Konsert & Kongress
Molly Sandéns planerade konsert i Linköping 31 mars flyttas. Nytt datum blir 11 oktober 2020.  Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

ÄLSKAD PIANOKONSERT - Norrköpings Symfoniorkester, 1 april
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen ställs in. 
Du som är abonnent kompenseras med en värdecheck motsvarande ett värde av 195 kr (biljettpriset är 195 kr). Värdechecken kan användas som betalningsmedel vid köp av biljett till annan konsert med SON eller vid förnyelse av abonnemang till säsongen 20-21. Du får din värdecheck i biljettkassan när du besöker biljettkassan för att förnya ditt abonnemang eller köpa till en annan konsert med SON. Du som köpt en lösbiljett till konserten kommer att kontaktas av biljettkassan med information om kompensation för utebliven konsert.

Berglund, Harrysson, Wells - "Originalet på turné, 2 april
Linköping Konsert & Kongress
Konserten med Berglund Harryson Wells som var planerad till 2 april flyttas fram. Det nya datumet är tisdagen 29 september 2020 kl 19.30. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet.

NYPONET 2020, 3 april
Linköping Konsert & Kongress
Den 3 april skulle årets utdelning av Nyponet ägt rum. Med anledning av Corona-viruset kommer utdelningen av årets Nypon att flyttas fram. Stiftelsen återkommer med ett nytt datum för ceremonin.

ABBORN – GENERATION ABBA - GREATEST HITS, 3 april
Linköping Konsert & Kongress
Konserten ”Abborn – Generation Abba” som var planerad till 3 april flyttas fram. Det nya datumet är torsdag 12 november 2020. Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet.

Tage Danielsson - "Sånger & tankar från roten"
Linköping Konsert & Kongress
Evenemanget är framflyttat till hösten. Arrangör återkommer med nytt datum inom kort.

Disco 40 Plus, 4 april
Linköping Konsert & Kongress
Evenemanget flyttas till ett senare datum. Det nya datumet är lördagen den 14 november 2020. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. 

Bo Kaspers Orkester, 5 april
Linköping Konsert & Kongress
Bo Kaspers Orkester flyttar fram till hösten. Det nya datumet är torsdag 8 oktober kl 19:30. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Johanna Nordström - Ring polisen, 5 april
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen kommer att  flyttas fram till ett senare datum. Det nya datumet är 16 nov 2020. 

OBS! Föreställningen kommer spelas i en annan lokal, nämligen Crusellhallen i Linköping Konsert & Kongress. Om du kan det datumet så behöver du inte göra någonting. Dina biljetter gäller det nya datumet i den nya lokalen.

Du behåller din biljett och kan använda den det nya datumet. Vi har blockat platser i den nya lokalen åt dig.

MAGNUS CARLSSON - Från Barbados till Gamla stan, 9 april
Linköping Konsert & Kongress
Showen som var planerad till den 9 april kommer att flyttas fram. Det nya datumet är den 30 augusti kl. 19.00. Din biljett gäller på det nya datumet, så håll i den biljett du har.

Pianokings of Rock and Roll, 17 april
Linköping Konsert & Kongress
Evenemanget flyttas fram. Det nya datumet är söndag 18 april 2021 kl. 18.00. (OBS! Ett år framåt). Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie, 22 april
Linköping Konsert & Kongress
Konserten "Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie" på Linköping Konsert & Kongress 22 april kommer därför inte att kunna genomföras, utan konserten kommer att flyttas fram till 30 september, samma tid. Din biljett gäller på det nya datumet.

SOL, VIND OCH VATTEN – Ted Gärdestads röst & Norrköpings Symfoniorkester, 29 april
Linköping Konsert & Kongress
Har du köpt biljett via webben, så kommer Ticketmaster automatiskt göra en återbetalning och du får dina pengar insatta på samma betalmedel. Har du köpt din biljett på Linköping Konsert & Kongress vänligen mejla oss biljetten, ditt namn och adress, ditt bankkonto och bankens namn, så sätter vi tillbaka pengarna på kontot, alternativt kom in till Linköping Konsert & Kongress så hjälper vi dig på plats. 

Queenie - Forever, 1 maj
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen Queenie Forever på  Linköping Konsert & Kongress 1 maj kommer därför inte att kunna genomföras, utan konserten ställs tyvärr in. Har du köpt biljett via webben, så kommer Ticketmaster automatiskt göra en återbetalning och du får dina pengar insatta på samma betalmedel.  Har du köpt din biljett här på Linköping Konsert & Kongress vänligen mejla oss biljetten, ditt namn och adress, ditt bankkonto och bankens namn, så sätter vi tillbaka pengarna på kontot, alternativt kom in till Linköping Konsert & Kongress så hjälper vi dig på plats. Återlösen av din biljett ska ske inom en månad från planerat eventdatum, det vill säga senast den 1 juni.

HYMN TILL FRIHET, 8 maj
Du som är abonnent kompenseras med en värdecheck motsvarande ett värde av 250 kr. Värdechecken kan användas som betalningsmedel vid köp av biljett till annan konsert med SON eller vid förnyelse av abonnemang till säsongen 20-21.
 Du får din värdecheck när du besöker biljettkassan för att förnya ditt abonnemang, alternativt vid köp av biljetter till konsert med SON.

Du som köpt en lösbiljett till konserten kommer att kontaktas av biljettkassan med information om kompensation för utebliven konsert.

Bamse och Lova Sjunger & Dansar, 9 maj
Linköping Konsert & Kongress
Föreställningen med Bamse & Lova flyttas. Det nya datumet är 6 september kl. 14.00. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

DANNY SAUCEDO - THE RUN(A)WAY SHOW, 9 maj
Saab Arena
Danny Saucedos show The Run(A)way Show som var planerad till den 9 maj på Saab Arena kommer att flyttas fram. Det nya datumet är 13 juni. Din biljett gäller på det nya datumet.

Z i våra hjärtan, 10 maj
Linköping Konsert & Kongress
Konserten är inställd. Vänligen mejla oss biljetten, ditt namn och adress, ditt bankkonto och bankens namn, så sätter vi tillbaka pengarna på kontot. Återlösen av din biljett ska ske inom en månad från planerat eventdatum, det vill säga senast den 10 juni.

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel, 17 maj
Linköping Konsert & Kongress
De tidigare flyttade föreställningarna med Babblarna, från 14 mars till 17 maj, blir framflyttade igen. Det nya datumet blir 13 september. Samma tider gäller. Din biljett gäller på det nya datumet.

Lars Winnerbäck, 29 augusti
Saab Arena
Lars Winnerbäck flyttar merparten av årets sommarturné till sommaren 2021, vilket också påverkar turnéavslutningen på Stångebrofältet i Linköping 29 augusti 2020. Nytt datum blir 28 augusti 2021. Din biljett gäller för det nya datumet.

Eventuella biljettfrågor gällande föreställningar på Linköping Konsert & Kongress skickas inom 30 dagar från respektive evenemangs ordinarie datum till biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress.

Vi ber om ditt tålamod i frågan och vi jobbar så fort vi kan med att ge besked till biljettköpare. Denna sida kommer att uppdateras kontinuerligt.

Vi uppmanar dig som besökare att i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer stanna hemma om du har symptom på luftvägsinfektion.