Är du intresserad av årets julfest? Här kan du läsa om hur tidigare år varit!

Missade du 2018 års julbord på Linköping Konsert & Kongress? Misströsta icke! Snart är det jul igen och då är succén tillbaka. Vad sägs som sång, dans och underhållning tillsammans med ett stort klassiskt svenskt julbord? Varje år lockar Linköping Konsert & Kongress hundratals julsugna personer som är redo för att hugga in på årets kanske första Jansson eller revbensspjäll till tonerna av årets liveakt. Här kan du läsa om hur tidigare år varit, och varför du absolut inte kan missa årets storslagna julshow! 

Julshowen har tidigare år haft flera olika teman – under 2018 körde den folkkära artisten Boris René de största hitlåtarna genom tiderna tillsammans med showduon 2njoy. Året dessförinnan rockade Magnus Bäcklund loss med showartisterna GALA till musik från rockens glansdagar. I år kommer showartisterna CRASH tillsammans med Andreas Lundstedt till Linköping Konsert & Kongress för att förvandla huset till ett glittrigt vinterland under sex kvällar! Läs mer om datumen här (LÄNK): 5 december, 6 december, 7 december, 12 december, 13 december och 14 december. 

Helheten är viktig när det kommer till en riktigt lyckad julfest och det har vi jobbat hårt för på Linköping Konsert & Kongress. Både maten och underhållningen håller toppklass och tillsammans med den juliga miljön och atmosfären ger upplevelsen en maximal julkänsla. 2018 var samtliga fem julfester fullsatta med runt 600 personer – alla lika sugna på att komma i riktig julstämning och äntligen få smaka på årets (kanske första!) julbord. I din bokning kan du också välja mellan ett flertal olika dryckespaket – allt för att det ska passa just dig och ditt företag.

Tillsammans med julbordets showartister blev alla fem kvällar under 2018 oerhört lyckade – så pass lyckade att det under 2019 kommer tillkomma ytterligare en kväll! Under 2018 började kvällen vid 18 med ett mysigt glöggmingel och stämningsfull musik. En timme senare var det äntligen dags att njuta av det gedigna julbordet och showen drog igång! Artisterna som uppträtt under alla år har verkligen levererat och bjudit upp till många härliga covers och väckt flera ”svårt att låta bli att sjunga med”-känslor. Många av gästerna tidigare år har varit återkommande gäster som flera år i rad tyckt om mixen mellan en riktig show och kunna avnjuta ett riktigt gott klassiskt julbord. Här får du den ultimata julfesten med en härlig blandning av allt – mat, musik och underhållning! 

Att lokalen varit fullsatt under kvällarna har bidragit till en extra festlig stämning. Tänk dig 600 personer som sjunger med till ”Last Christmas” och ”All I want for Christmas is you” – som bäddat för en riktig höjdarkväll. Tidigare år har stämningen hållit i sig kvällarna ut, och när klockan slagit 00.30 och dörrarna till Garden stängts har gästerna lämnat lokalen med ett leende på läpparna. 

Vi räknar med en lika stor succé som tidigare för kommande julshower! Mer information om evenemangen hittar du här nedan.