Konferens i Linköping - För ett säkert och hållbart möte

Ska du arrangera en kongress för 1500 vårdproffs eller konferens som avslutas med kickoff för säljteamet? Hos Linköping Konsert & Kongress är allt möjligt. Med fokus på säkerhet och hållbarhet så besitter vi erfarenhet av alla sorters möten som skapar resultat. Från statsministerduell med högsta krav på trygghet, till inspirerande konferenser, företagsevent och mässor. Oavsett små eller stora möten så finns det här möjlighet att utföra dina önskemål. Berätta om din idé, så hjälper vi dig att förverkliga den.

Läs mer

Med ett centralt läge mellan Stockholm, Göteborg och Malmö så är konferens i  Linköping ett utmärkt val, och med vår konferensanläggning som ligger mitt i city är Linköping Konsert & Kongress en perfekt plats. Närheten till tåg, flyg och motorväg gör det möjligt för alla att närvara.

Här skräddarsyr vi ditt möte helt i linje med syfte, mål och krav på konferenslokalerna. Alltid med fokus på hållbarhet och säkerhet, och alltid med stöd av din egen projektledare. Din trygghet är nämligen viktig för oss. 

Vill du stå på samma scen som en symfoniorkester, sitta till bords bredvid kollegorna eller hålla låda framför kameran i en streamingstudio? Oavsett preferenser så är möjligheterna för konferenser, möten och företagsevent oändliga. Med konferensrum, utställningsytor, salar och ytor till förfogande finns det något för alla på Linköping Konsert & Kongress, oavsett om det är stora möten eller mindre sammankomster.

  

Skapa minnesvärda stunder för ditt företag - Boka årets bästa julbord med show!

Bjud dina medarbetare på en oförglömlig julshow och skapa en härlig gemenskap. Vårt julbord och julshow är oerhört populär och platserna fylls upp snabbt! Så säkra dina platser genom att trycka på "Boka nu" och fylla i vårt bokningsformulär nu.

Du kan läsa mer om våra julfester här


Företagsevent värda att minnas i Linköping.

Ditt företag är unikt. Dina medarbetare likaså. Låt oss därför hjälpa dig att skapa ett minne för livet till dig och dem. Företagskickoff eller företagsevent? Oavsett tillställning vill vi att du och ...


Framgångsrika strategier för en socialt hållbar konferens

Upptäck hur du smidigt förbättrar din konferens genom att göra den socialt hållbar. I denna artikel får du insikter om att skapa inkluderande konferenser som gagnar alla.

Tryck på "Läs mer" för att läsa om social hållbarhet.


Upptäck våra kundcase

Varje möte är unikt och företagare vet oftast vad de vill åstadkomma med sitt möte snarare än hur de ska åstadkomma det. Vi möter dagligen kunder med olika behov där inget möte är det andra likt – ...Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ta din konferens eller företagsevenemang till nästa nivå? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste tipsen samt verktygen som hjälper dig att skapa minnesvärda konferenser och företagsevent. Anmäl dig idag!
Du kan läsa vår integritetspolicy här