Anna hjälper dig med att göra ditt möte unikt

Med mina många år inom både mötesbranschen och turistbranschen hjälper jag dig med ditt möte. Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och för mig är det extra viktigt att du som kund känner att du är i trygga händer. Jag älskar att ta mig an ett stort och utmanade projekt likaväl som ett mindre och tror på att ”ingenting är omöjligt bara olika svårt” så länge man är uppmärksam och lyhörd.

Jag följer alltid kunden från start till mål där vi tillsammans ser till att hela programmet för mötet blir som du tänkt dig med allt ifrån mat och underhållning till teknik – hela kittet! 

Målet för mig är att du som kund alltid går härifrån nöjd med resultatet och att alltid kunna säga ”vi ses snart!” vid varje avslutat projekt. Glädje, mod och professionalism är ledord vi på Linköping Konsert & Kongress jobbar efter och det är ord som jag verkligen står för själv. 

ikon_citat Målet för mig är att du som kund alltid går härifrån nöjd med resultatet och att alltid kunna säga ”vi ses snart!” vid varje avslutat projekt

Anna Ring
Projektledare möten, Linköping Konsert & KongressÄr det något mer du undrar över?

Tveka inte på att kontakta mig!

Projektledare Anna Ring

Anna Ring
Telefon: 013-190 00 12
E-mail: anna.ring@konsertkongress.se

Lära känna fler av oss

 


Ta din konferens eller företagsevenemang till nästa nivå - Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste tipsen samt verktygen som hjälper dig att skapa minnesvärda konferenser och företagsevent.


Publicerad: 4 mars 2019