Konferens Linköping
Konferens i Crusellhallen på Linköping Konsert & Kongress
Konferens Linköping

Boka din konferens i Linköping - Låt oss berätta varför

En något mindre stad men med stora möjligheter! Med ett perfekt läge mellan storstäderna och hög tillgänglighet med tåg, flyg och bil är Linköping en utmärkt plats för ert nästa möte. Här kan alla dina gäster mötas på ett smidigt sätt, oavsett arbetsort. 

Här hittar du lokaler som passar alla tillställningar. En scen framför en publik på 1200 personer, mindre rum för interna möten och öppna ytor som är perfekta för din stundande kongress. Om du vill boka en konferens, mässa eller företagsevent kan du här med hjälp av våra erfarna projektledare arrangera allt från stora möten till mindre sammankomster, alltid med hållbarhet och säkerhet i fokus. Här ser vi ingenting som omöjligt, bara en chans för nya kreativa lösningar. 
 

Kontakta oss om konferenser här

Ta en kontakt med oss här

Kontakta oss på 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

 

Erfarna projektledare ger tydligt bra resultat

Den 19-21 november 2021 arrangerade Liberalerna sitt landsmöte på Linköping Konsert & Kongress. Med anledning av pågående pandemi var antalet inbjudna något begränsat och enligt beslut av riksorganisationen skulle landsmötet genomföras med uppvisande av vaccinationsbeviseller negativt covidtest.

ikon-citatVi är mycket nöjda dels med det professionella bemötandet av samtliga medarbetare hos Linköping Konsert & Kongress. Men vi är ännu mer nöjda med deras förståelse för situationen och viljan att lösa problemet på ett säkert och genomförbart sätt i alla led. Ett samarbete som bara blev bättre ju mer vi lärde känna varandra. Tillsammans fick vi syn på möjliga falluckor och såg till att undvika dem – utan att göra evenemanget ogenomförbart, säger projektledaren Maria Marteleur, ansvarig för Landsmötet för Liberalerna. 

Maria Marteleur
Projektledare Landsmötet 2021
Liberalerna


Kontakta oss nu och ta första steget mot en lyckad konferens!

Gör din nästa konferens till en succé. Kontakta oss nu för att ta reda på hur!

Antal anställda
Läs vår integritetspolicy
Jag godkänner Visit Linköping & Co:s integritetspolicy
Jag vill få tips på mötestrender, mötesaktiviteter, hållbarhet på möten

Är du säker?

Om du tackar nej till vårt nyhetsbrev kommer du att gå miste om viktigt innehåll - som hur du planerar för en hållbar konferens, kommande webinars och spännande mötestrender. 
Ge oss en chans, är du inte nöjd kan du enkelt avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.