Matuppläggning på Linköping Konsert & Kongress

Njutbar och hållbar mat – en självklar ingrediens i konferensupplevelsen.

Det är en konst att laga lika god mat till 20 som till 2000 konferensgäster. Och det är en sann glädje att samtidigt kunna prioritera närproducerade, ekologiska råvaror. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en så klimatsmart konferens som möjligt så därför har vi på Linköping Konsert & Kongress inställningen klar: Det är den gröna vägen som gäller. 

Kontakta oss gärna om njutbar och hållbar konferensmat.

Kontakta oss på 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

 

Vad har smaklökarna med en lyckad konferens att göra? Allt!

Varje måltid är en möjlighet att under trevliga former bygga relationer och förstärka effekten av konferensinnehållet genom avspänd diskussion och reflektion. Därför lägger vi extra omsorg på måltiden i alla dess delar – hela vägen från råvara till måltidsmiljö och smakupplevelse. En upplevelse som förhöjs ytterligare av genuint trevlig personal och effektiv logistik. För oss går hög kapacitet och hög kvalitet alltid hand i hand, oavsett om sällskapet är litet eller uppgår till flera hundra matgäster samtidigt.

Klimatsmart meny med plats för individuella önskemål.

Vi prioriterar ekologiska och närproducerade råvaror, och vi driver utvecklingen av vegetariska rätter på konferensmenyn. Vi har stor vana vid att hantera specialkost, och vi satsar medvetet på ekologiska val ifråga om vin och öl. Och naturligtvis är vi noga med att erbjuda goda alkoholfria alternativ till såväl måltid som förfriskning. Hos oss ska alla trivas och få möjlighet att njuta av mat och dryck.

Kontakta oss nu

Vi skräddarsyr din måltid utefter dina önskemål.

Samtycke

Efter att ha läst vår Integritetspolicy

Integritetspolicy
Nyhetsbrev
© Linköping Konsert Kongress 2023. All rights reserved.