Accenten

Accenten är ett ljust, modernt grupprum som passar utmärkt för små möten eller grupparbeten i samband med större möten. Stora fönsterpartier med utsikt mot Konsert & Kongress trevliga omgivningar bidrar till den trivsamma atmosfären i Accenten. I direkt anslutning finns generösa öppna ytor för umgänge och mingel.

 

Välkommen att höra av dig till oss för mer information

Gör din offertförfrågan här

Kontakta oss på 013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

Tillbaka till alla lokaler

Lokalfakta

Lokalinformation
Rymmer:1-10 personer
Utrustning:Internet, LCD TV, Videokonferens

Fakta
Konferenssittning 10 pers

Teknik
46” LCD Sony
Internet
Blädderblock

Mått
Bredd: 3,3 m
Djup: 4,6 m
Kvm: 15 m2

Max i Lokal: 10
 

Noten, Takten, Accenten och Reprisen är ljusa grupprum möblerade i styrelsesittning med ny fräsch interiör. Modernt rustade med 40 tums LCD skärmar och separat luftklimatanläggning.

I Accenten finns möjlighet att ha videokonferens. Fördelarna med videokonferenser är många. Det går snabbt och är flexibelt, möten kan hållas direkt vid akuta ärenden. Har företaget specialkompetens på ett ställe kan det via videokonferens enkelt nyttjas av fler. Det blir en korrekt spridning av viktig information med möjlighet till direkt återkoppling.

Accenten är den perfekta möteslokalen för dig som vill boka en konferens eller mässa och behöver tillgång till ett mindre grupprum i anslutning till din konferens.

Slipp långa restider, boka dina globala möten eller din konferens hos oss - Välkommen till Linköping Konsert & Kongress!

Boka lokal

För mer information och bokning kontakta oss via mail: konferens@konsertkongress.se eller på tel: 013-190 00 50.

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få tillgång till tips som får din nästa konferens eller evenemang att nå nya nivåer.