Linköping på gång!

På Linköping Konsert & Kongress säljer vi Linköping. Vi, liksom hela besöksnäringen, lever på att omgivningen känner till oss och trivs i vår stad.

Sedan en tid tillbaka har kreativa processer startats. Tankar har omsatts i handling. Kommunen, Cityföreningen, turistanläggningar, hotell m fl. förändrar och visar stolt upp Linköping.

Det samma gör vi på Linköping Konsert och Kongress. Vi visar konferensgästerna vilken fantastisk stad Linköping är att konferera i. Kultur, historia, närhet och kommunikationer. Listan är lång. Få städer kan uppvisa fler möjligheter.

Så Linköpingsbo, stick ut hakan, räta på ryggen. Nu visar vi Linköping för omvärlden!

Med vänliga hälsningar
Eva Mattsson

Korta nyheter

Marmorfoajén får upplyftning
Den stora Marmorfoajén har under april fått en mjukare miljö. Nya blomsterarrangemang och nya möbler i senaste stil har lyft atmosfären i Marmorfoajén till alla konsertbesökare och konferensgästers trivsel.

Biljettkassan meddelar
Evenemangsinformation via ett eget telefonnummer kan komma att bli Biljettkassans nya dygnet runt service. Evenemangstelefonen kommer att ge information om allt vad som händer och sker på evenemangssidan i Linköping Konsert & Kongress. Efter sommaren kommer den nya servicen att vara klar. Vilket telefonnummer det blir meddelas i nästa Newsletter. Håll utkik i våra annonser i dagspressen!

Högtryck i Turistbyrån
From maj månad och under hela sommaren kommer Turistbyrån i Linköping Konsert & Kongress håla öppet alla dagar i veckan. Öppettider: vardagar 9-18 samt lördag och söndagar 10-15. Övriga tider sköter Hotell Ekoxen turistinformationen.

I Turistbyrån träffar Du våra turistvärdinnor Anna Ring och Thérese Gustafsson. Nytt för denna säsong är att nu kan man boka biljetter via Turistbyrån direkt till Göta Kanal och Kinda Kanal. Nu är allt klart inför sommaren turistsäsong. Välkommen in på ett besök!

Turistshop
Receptionen utökar och bygger ut med en turistshop. Här kan man köpa vykort, souvenirer, T-shirts och godis. Det blir ett lyft för såväl turistbesökare och konferensgäster. Ombyggnationen beräknas påbörjas i maj.

Newsletter, Linköping Konsert & Kongress, utgåva nr.3, vår/sommar 1996