Arrangera konferens, kongress, mässa eller företagsevent. Mitt i Linköping!

Kongress för 1500 vårdproffs eller kickoff för säljteamet? Med Linköping Konsert & Kongress som din upplevelsepartner är allting möjligt. Vi har erfarenhet av alla slags möten som skapar resultat. Från statsministerduellen med högsta krav på säkerhet, till inspirerande konferenser, företagsevent och mässarrangemang. Berätta om din idé, så hjälper vi dig förverkliga den.

Linköping är centralt beläget mellan Stockholm, Göteborg och Malmö, och vår konferensanläggning ligger mitt i city. Här skräddarsyr vi ditt möte helt i linje med syfte, mål och krav på konferenslokalerna. Alltid med fokus på hållbarhet och säkerhet, och alltid med stöd av din egen projektledare. Din trygghet är nämligen viktig för oss. Välkommen med din offertförfrågan! 

Årets julfirande på Linköping Konsert & Kongress

Om du letar efter ett tryggt julfirande med god mat i Linköping har du kommit rätt! Linköping Konsert & Kongress bjuder i år in till ett musikaliskt julbord med en stor portion av humor och en julinspirerad 5-rättersmiddag. 

Här nedan har vi samlat ...

Upptäck våra kundcase

Varje möte är unikt och företagare vet oftast vad de vill åstadkomma med sitt möte snarare än hur de ska åstadkomma det. Vi möter dagligen kunder med olika behov där inget möte är det andra likt – ...Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få tillgång till tips och tricks som får ditt nästa evenemang att nå nya nivåer.