Få proffsig hjälp av Lotta till ditt nästa möte

Med min långa branschvana drivs jag av att hjälpa mina kunder med deras möten och evenemang och våra ledord som glädje, mod och professionalism är något som genomsyrar allt jag gör här på Linköping Konsert & Kongress. Jag tycker att den personliga servicen och att vara delaktig i kundens resa från start till slut är en viktig del för att mötet ska bli som kunden tänkt sig och att det alltid ska överträffa kundens förväntningar. 

Min styrka ligger i att jag är kreativ, vass på koordinering och har ett gott öga för detaljer. Jag som person är väldigt lyhörd och observant på vad du som kund önskar för just ditt evenemang och hjälper dig gärna med att skräddarsy mötet efter dig och ditt företags behov. 

Jag försöker alltid att möta upp de behov och önskemål du som kund har genom personlig kontakt, flexibilitet och nytänkande förslag för ditt möte. För mig är det viktigt att du som kund känner att du är i trygga händer hos oss på Linköping Konsert & Kongress och att du alltid känner dig välkommen tillbaka.



Är det något mer du undrar över?

Tveka inte på att kontakta mig!

kontaktperson-lotta-hoffsten

Lotta Hoffsten
Telefon: 013-190 00 15
E-mail: charlotta.hoffsten@konsertkongress.se

Lära känna fler av oss

 


Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få tillgång till tips som får din nästa konferens eller evenemang att nå nya nivåer.

Publicerad: 4 mars 2019