Kickoff, utbildning eller jubileum? Lägg företagseventet i Linköping.

”Wow!” Så vill vi att dina medarbetare ska uppleva företagseventet. Kom gärna med en färdig idé, eller bara en lös tanke, och vi hjälper dig förverkliga den. Våra projektledare är lika mycket upplevelsekreatörer, och till sin hjälp har de resurserna som behövs för att skapa en teambyggande upplevelse fylld av matglädje, skratt och överraskningar. Vill du veta mer?

Kontakta oss om företagsevent

013-190 00 50 eller konferens@konsertkongress.se 

Företagsevent handlar om människor. Det inspirerar.

Ditt företag är unikt. Dina medarbetare likaså. Därför hjälper vi dig hela vägen från idé till planering och genomförande – allt i syfte att skapa ett så motiverande och inspirerande upplägg som möjligt. Vi anordnar event för företag från hela Sverige, och många uppskattar Linköping för tillgängligheten – i synnerhet när personalstyrkan är spridd på flera orter i landet.

Att samlas på Linköping Konsert & Kongress är ett perfekt sätt att kasta loss från vardagen, för att istället fokusera på aktiviteten och dess syfte.

Tony hjälper dig få hela företaget på fötter.

Ett litet tips: Med smart lokalplanering och genomtänkta artistbokningar kan vi skapa ett underhållningsprogram som passar alla generationer på ditt företag. I ena rummet en DJ. I andra rummet en buggkurs. Eller vad du vill. Mångfalden skapar nyfikenhet. Nyfikenheten spränger gränser. Och mitt i alltsammans stärker ni gemenskapen och har årets roligaste kväll!

”Att korsbefrukta konferensen med högklassiga artistuppträdanden är ett mervärde som rankas högt i våra kundundersökningar. Ett jättebra sätt att tillföra extra energi till ditt konferensprogram”, säger Tony Frost, projektledare Evenemang på Linköping Konsert & Kongress.

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få tillgång till tips som får din nästa konferens eller evenemang att nå nya nivåer.