Två personer som sitter i en TV-studio på Linköping Konsert & Kongress
En filmkamera som zoomar in på en tjej som sjunger i en mick på Linköping Konsert & Kongress
En man står med en kamera och filmar några personer i en soffa på Linköping Konsert & Kongress

Linköping Streaming Studio – Livesänd ditt nästa möte

Att anordna säkra möten har aldrig varit viktigare än nu. Oron finns hos många av oss, likaså funderingen; Hur kan vi mötas på bästa sätt utan att fysiskt mötas? Hur kommunicerar vi med våra kollegor, anställda och kunder utan att kompromissa med mötets kvalitet? Lösningen är enkel. Använd Linköpings Streaming Studio på Linköping Konsert & Kongress!

Livesändning på ditt sätt - redan imorgon

Den digitala miljön har stor betydelse för mötesupplevelsen, oavsett om det gäller 15 eller 1000 deltagare. När du bokar Linköping Streaming Studion får du den helt i ditt eget förfogande där våra teknikkreatörer och projektledare hela tiden finns på plats för att hjälpa dig forma din livesändning på bästa sätt.

Vi arbetar med alla typer av projekt och kunder; de som genomför ett digitalt projekt för första gången och de som varit med och producerat hundratals produktioner. Beroende på hur du vill utforma din livesändning anpassar vi både personal och studio utefter ditt önskemål. Redan inför ditt studioprojekt finns vi tillgängliga för att hjälpa dig planera och säkerställer att projektet blir så bra som möjligt. Vi stöttar dig i alla projektets stadier - förarbete, planering och genomförande.

I anslutning till studion ligger vår egen restaurang som står redo för service om så önskas. Våra kockar, värdar och värdinnor tar självklart hand om dig och dina gäster hela er vistelse oavsett om det önskas catering, dryck eller enklare lunch. Här finns allt under ett och samma tak!

Flexibel studio anpassad efter dina önskemål

I vårat bildmixersystem kan vi hantera kamerabilder och grafik på många olika sätt. Det gör det möjligt att på ett snyggt sätt klippa mellan flera olika kameror, miljöer, bilder, filmer, och dessutom göra bild-i-bild lösningar där man exempelvis kan fälla in både en kamerabild och presentation ovanpå en grafisk bakgrund. Har du redan en idé på hur du vill ha det? Bara ställ frågan!

Vi har utfört flera olika projekt; både med morgonsoffor och livekonserter. Eftersom studiosättningen är flexibel och formas beroende på vad du vill åstadkomma finns det näst intill inget vi inte kan lösa. Boka upp till fyra kameror i en sändning, i olika vinklar, med professionellt ljud och ljus. Kanske blir till och med nästa kick off digital med pausunderhållning och föreläsningar? 

Som standard bokas vår studio som halv- eller heldagar. Allt arbete i studion utförs under din bokade tid då du har full tillgång till tekniker och utrustning. Det är därför viktigt att du planerar så att det finns tillräckligt med tid före din sändning för att kontrollera och lägga in material, och efter din sändning för att spara ned filer och avsluta arbetet.

Låt ditt varumärke genomsyra den digitala miljön

Det finns flera sätt och plattformar att sända ditt möte på - som bland annat Facebook, YouTube eller din egen webbsida för att nämna några. Valet är ditt! Men önskar du att ditt företag och varumärke ska genomsyra hela den digitala miljön rekommenderar vi vår samarbetspartners digitala plattform. Här finns möjligheten att anpassa plattformen utefter företagets grafiska profil med färger och logotyp för ett snyggt och proffsigt mötesrum. 

Via plattformen kan du enkelt inkludera interaktivitet som livefrågor, chattfunktion och undersökningar under sändningens gång. Plattformen är dessutom utformad som ett socialt nätverk där alla registrerade deltagare kan vara synliga, precis som ett fysiskt möte. Låt deltagarna mingla och konversera med varandra genom direktchattar eller videomöten. Alla inbjudna loggar in på plattformen med användarnamn och lösenord så att du har koll på vilka som deltar i mötet. Är sponsorer eller utställare en del av er sändning, finns här också en utställardel inkluderad.

Erfarna tekniker och projektledare är redo att hjälpa dig. Eftersom studion redan finns på plats kan vi hjälpa dig med kort varsel. Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi gärna mer.

Låt dig inspireras av våra tidigare produktioner i filmerna nedan!


Titta på några tidigare projekt!

Virtuella event och mässor

Vad: Virtuella möten med VR-glasögon eller desktop.
Studiosättning: Ingen. Samtliga deltagare är i sina hem.
Digital plattform: Förses av vår samarbetspartner.

Linköpings kommun

Vad: Digital frågestund om COVID-19.
Studiosättning: Soff- och panelstudio.
Digital plattform: Facebook, kommunens Play-kanal.

 

Visit Linköping Live

Vad: Intervjuserie rörande besöksnäringen under Coronakrisen.
Studiosättning: Soffstudio.
Digital plattform: Vimeo, Youtube, visitlinkoping.se.

THIS IS LKPG 

Vad: Livesänd musikfestival.
Studiosättning: Scen + scen.
Digital plattform: Vimeo, visitlinkoping.se.


Är det något mer du undrar över?

Tveka inte på att kontakta mig!

Petter Jonsson

Petter Jonsson
Telefon: 013-190 00 39
E-mail: petter.jonsson@konsertkongress.se

 

Maila mig här

 


Produktionschef Johan Blick på Visit Linköping & Co ger dig konkreta tips inför din första livestream.

Blicks 10 tips inför din första livestream

Att ställa om och hålla i en digital konferens istället för en fysisk kan vara nervöst. Framförallt om du gör det för första gången. Lugna dina nerver med tips från vår produktionschef Johan Blick.

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Få tillgång till tips som får din nästa konferens eller evenemang att nå nya nivåer.