Event

Vi älskar en grand finale!
Att sätta punkt för en inspirerande dag kan man göra på olika sätt. Vill du att avslutningen ska bli något det pratas om i fikarummet framöver ser vi till att det händer.

Vi skräddarsyr dina event och kan arrangera en privat spelning för ett slutet sällskap, en inspirerande talare eller en intim vinprovning i anslutning till ditt möte. Vi har både lokaler, kontakter och erfarenhet för att göra det riktigt minnesvärt. Förena nytta och nöje, se förslag på skräddarsydda events, VIP-arrangemang och aktiviteter till temamiddagar och konferens- & konsertpaket nedan.

Endast fantasin sätter gränser!

Välkommen att höra av dig till oss för mer information om Event, konferens@konsertkongress.se, 013-190 00 50.

 

VIP & representation

Odla dina kontakter, eller gör något extra med kollegorna, vännerna och bjud på en oförglömlig upplevelse.

Pressläktaren
Passa på att boka Pressläktaren i samband med ett av våra evenemang i Crusellhallen. Där kan ni avnjuta en läcker buffé och mingla med kollegor eller kunder samtidigt som ni njuter av föreställningen.

Privat lokal
Ta även chansen att boka Verdefoajén eller Spegelsalen då ni är en större grupp som vill ha en intimare introduktion innan ett evenemang, perfekt för enskilt mingel före konserten, i pausen eller efter förställningen. All mat och dryck förbokas hos oss efter era önskemål.

Temakväll

Att hamna i en helt annorlunda miljö brukar vara ett säkert sätt att få människor att släppa tankarna och kanske stiga i en roll utanför sig själva. Varför inte anordna en fest med något spännande tema efter er konferens. 

Självklart är val av tema oändliga endast fantasin sätter gränser. Våga prova något nytt och släpp loss! Temafester - från enklare varianter där endast maten inspireras av temat till live-band och smyckade lokaler. Offert vid förfrågan. (För 50 personer och uppåt.)

Lite inspiration får ni med er här:

Arriba arriba! Karibisk Afton

Färgsprakande drinkar, buffé med exotiska rätter och färska frukter. Låt dig dras med i salsamusikens heta rytmer! För ytterligare stämning låt en salsainstruktör lära ut salsadansens finesser, ta in ett äkta salsaband och dröm er bort till hetare breddgrader…

Wild Wild West
Yiiihaaaaa! Tjusningen med den vilda vilda västern fortsätter alltjämt att locka. Några aktiviteter vid välkomstölen får folk att släppa loss före den västerninspirerade buffén med rutiga dukar och kryddstarka rätter. Självklart gör cowboyhattar och rutiga dukar sitt för stämningen. Låt ytterligare aktiviteter inspirera deltagarna, varför inte rodeotjur, skyttetävling eller linedance.

Irländsk afton

I mars anordnar vi Irländsk Afton på Linköping Konsert & Kongress. Det blir hög, extremt hög stämning, supergod traditionsenlig mat och massor av härlig öl och skön irländsk musik.  

Irländsk afton är en kväll med stämning av S:t Patricks Day! (Saint Patrick’s Day är Irlands nationaldag som firas den 17 mars. Dagen firas till minne av landets skyddshelgon Saint Patrick. I bland annat USA, Kanada, Storbritannien och Irland är det tradition att ha gröna kläder på sig.) Irländsk afton är ett perfekt evenemang att ta med vänner, kollegor eller kunder på. Spana in vår evenemangskalender i god tid innan den 17 mars för att säkra era platser. 

 

 

Oktoberfest

Oktoberfest är en traditionell Oktoberfest med allt vad det innebär av musik, tyskinspirerad buffé, öl, allsång och dans. Ett muntert ölkapell spelar traditionell tysk "umpa bumpa" musik som garanterar allsång och dans. I slutet av september är det dags att leta fram era Lederhosen och boka er biljett till Linköpings bästa Oktoberfest. Välkommen till ett utsmyckat Konsert & Kongress i Oktoberfest-anda. (Oktoberfest är en stor ölfestival, som hålls i slutet av september och början av oktober varje år i den tyska staden München i Bayern. Oktoberfest arrangerades första gången år 1810 och anses numera vara världens största folkfest. )

Gör din bokningsförfrågan här

Knapp som leder till bokningsformuläret för konferensbokning