Miss Li

Miss Li åker på albumturné under våren 2018! Lördag 21 april besöker hon Linköping Konsert & Kongress!

395 kr
21/04
Linköping Konsert & Kongress

Läs mer om evenemanget

Efter fyra singelsläpp, en bejublad sommarturné, ett omskrivet dopp i Skellefteälven och ett rykande färskt albumsläpp är det nu klart att Miss Li ger sig ut på turné under våren 2018.
 

Det har varit ett hektiskt år för Miss Li, och sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare 3 singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album.
Miss Li och hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister och medverkade senast på ”Kids in love”, titelspåret på EP:n signerad den norska stjärnproducenten Kygo.
 

I maj släppte Miss Li den Janis Joplin-inspirerade powerballaden ”Love Hurts” som utgjorde startskottet för en högintensiv sommar där gig på Sveriges största festivaler varvades med nattligt albumarbete.
Nu står det alltså klart att Miss Li tar med sig sitt nya material ut på vägarna under våren 2018!

 

- Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li.

Vi är glada att kunna meddela att Dotter åker med som support till Miss Li och de två besöker oss lördag 21 april!
 
Artisten och låtskrivaren Dotter är här för att stanna. 2017 släppte hon den hyllade singeln ”Evolution” och deltog i Melodifestivalen 2018 med låten ”Cry” som gjorde stor succé bland recensenterna – och har redan spelats över 1 miljon gånger på Spotify. Under våren kan vi se fram emot att berätta mer om artistens planer!

Johanna Maria Jansson började skriva musik tidigt, inspirerad av föräldrarnas skivsamling som spände mellan Led Zeppelin och Enya hemma i Arvika.

Hon spelade in med olika producenter över nätet, men gav sig till sist av till Stockholm, där hon gick en sångutbildning på välkända Kulturama och började en större satsning på sin musikkarriär.
Hennes signum är modern pop med coola texter, som lyfts av en pampighet och en organisk ljudbild som lånar från 1960- och 70-tal. I dag skriver Dotter musik både åt sig själv och andra. Bland annat skrev hon tillsammans med Mariette låten ”A Million Years” som Mariette deltog med i Melodifestivalen 2017.

 

Kvällens meny

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.
 

Toast Skagen serveras med liten örtsallad & citruskaramell

 

Helstekt fläskfilé serveras med primörer, ramslökscrème samt potatistårta & rödvinssky 
 

295 :- Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 17:00-20:30
Insläpp: 19:00
Längd anges ej.
Paus: Nej
Lokal: Garden 

Åldersgräns: 13 år


OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Om Linköping Konsert & Kongress


Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping
info@konsertkongress.se