Linköping WhiskyExpo 2020

Välkommen till Whiskyexpo som arrangeras för sjuttonde gången. En whiskymässa som även exponerar den populära drycken rom. Prova hundratals whisky och få svar på alla dina frågor. Här finns en  whisky för alla!
Biljetter släpps den 1 november 2019.

Linköping Whiskyexpo är uppdelat på två dagar och 3 st s.k. besökspass. För att besöka ett pass behövs en entrébiljett till detta pass. Vill du besöka alla 3 passen behöver du en biljett till respektive pass.
I biljettpriset ingår entré till mässan + ett snyggt tulpanformat provningsglas och garderob.

Hur fungerar det?
Under mässan så ges möjligheten att gå runt hos de olika utställarna och köpa provsmak, vilket består av 2 cl. De flesta smakproven kostar från 20 kr och uppåt beroende på typ av whisky, tillgänglighet etc.  Vi kommer att använda oss av ett kupongsystem för betalning av smakprov m.m. Försäljning av alkohol upphör ca 15 min innan passets slut.

Under mässan sker betalning med kuponger. Detta system är infört för att det ska gå så snabbt som möjligt att genomföra ett köp under mässan. Kupongerna kostar lika mycket som de är värda, d.v.s. 200 kr* = 200 kr i kuponger.
Försäljning av kuponger görs: via Ticketmaster.se* eller hos ditt lokala Biljettombud som förköpt värdebevis (byts på plats mot kuponger) eller på plats mot både kontanter och kort (kontanter går fortare).

Funktionshinder
Vi välkomnar dig som är funktionshindrad och din personliga assistent har självklart fritt inträde!

Åldersgräns: 20 år

För mer information besök: www.whiskyexpo.se

275 kr
01/02
Linköping Konsert & Kongress

Konsert & Kongress Bistro

Servitris från Linköping Konsert & Kongress hälsar matgäster välkomna

Välkomna till Linköpings Whiskyexpo

Restaurang Bistro håller öppet för servering från 18:00 till 22:00.

Praktisk information

Pris:
Fredag, entré inkl. tulpanformat provningsglas & garderob.
275 kr

Lördag, entré inkl. tulpanformat provningsglas & garderob.
275 kr

Öppettider:
Fredag kl. 18.00-23.00
Lördag kl. 12.00-17 & 18.00-23.00

Entrén är öppen fram till en timma innan mässan stänger!

Åldersgräns: 20 år
Lokal: Konsert & Kongress
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>