Gruppen Dolly Style står och ler och är glada

Poptjejerna i Dolly Style intar Linköping Konsert & Kongress!

Vi har sett tjejerna Holly, Polly och Molly från Dolly Style tävla i TV-rutan med låtarna ”Hello Hi” och ”Rollercoaster”. Girl power-gruppen blev snabbt en av barnens favoriter, sålde guld och figurerade i olika sammanhang. Från att ha varit helt okända gick Dolly Style till att bli en otrolig succé runt om i Sverige. Nu tar de sin show ut på vägarna och når Linköping Konsert & Kongress den 22 september.

Dolly Style är inspirerad av japansk kultur som fairy kei och gyaru med sina färgglada uttryck i peruker, kjolar och knästrumpor. De jobbar hårt för att hjälpa barn och ungdomar mot mobbning och uppmanar till att alla ska få vara som de är.

- Vi vill vara ett stöd för de som har problem i vardagen. Man ska få vara den man är, våga sticka ut och köra sin egen grej, har gruppen sagt i en tidigare intervju.

Tjejerna bakom Dolly Style heter Sarah von Reis, Vilma Davidsson och Mikaela Samuelsson och de säger att det är en ömsesidig kärlek mellan gruppen och deras supportrar som kallar sig för ”Dollys”. De har en god relation till fansen och står dem väldigt nära och har lärt känna flera fans vid namn.

Den 22 september intar Dolly Style Linköping Konsert & Kongress med L-O-V-E tour och sprider sin glädje till alla som vill se. Varmt välkomna!

Vill du köpa biljett till konserten? Klicka här.