Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström

Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström

375 kr
28/09
Linköping Konsert & Kongress

Läs mer om evenemanget

Nu är komikern och språkvetaren, Fredrik Lindström, tillbaka med den nya, mångfacetterade föreställningen ”Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström" där ingen kväll är den andra lik och där till och med temat varierar från kväll till kväll. Temat slumpas nämligen fram genom ett hjul på scen som Fredrik snurrar och ibland även tar publiken till hjälp.

 

Det här är en föreställning som skippar genrebeteckningarna. Jag blandar standup, populärvetenskap, högläsning och trams. Det blir lite olika varje kväll, beroende på vilka teman som snurras fram, berättar Fredrik Lindström.

 

Tillsammans kommer publiken och Fredrik Lindström ha ett underhållande och intressant samkväm utan fasta ramar. Ett upplägg som tilltalar honom och som han genomfört tidigare.

 

Det är lite avspänt och brukar ge en skön publikkontakt. I och med att man inte har ett manus att följa så kan man inte heller göra fel. Dessutom blir det spännande för mig också, jag vet inte riktigt vad som kommer att hända, säger Fredrik Lindström. 

 

Samkväm" har spelats på Scalateatern i Stockholm under hösten 2017 med fortsättning på onsdagar nu i vår. Det har varit så uppskattat så att Fredrik vill ge sig ut i Sverige och ha samkväm i fler svenska städer. Bl.a. får Göteborg, Linköping, Västerås, Örebro, Lund och Gävle besök av Fredrik under hösten.
 

Kvällens meny

Gör din kväll till en helkväll!
Denna kväll serveras det räkbuffé i Marmorfoajén.
Räkbuffé med lagrad ostpaj, grönsallad, aioli, Rhode Islandsås samt bröd och ost
195 kr


Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.


 

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 8:00-20:00
Insläpp: 19:30
Längd: ca 90 minuter 
Paus: Nej
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.


OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.
Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se
 

Om Linköping Konsert & Kongress


Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping
info@konsertkongress.se