Två systrar med gemensam framgång

Hannah Widell och Amanda Schulman, två drivna systrar som båda två gjort sig stora namn i media. 

Med bakgrund inom TV-produktion driver de tillsammans mediehuset Perfect Day Media sedan 2011. Systrarna är dessutom författare till flera succéböcker och grundare till varumärket Daisy Grace. 

Tillsammans har de också synts i webbtv-program som ”På middag hos Hannah & Amanda” där de bjudit olika kändisar på mat. Sist men inte absolut inte minst har systrarna de senaste sex åren drivit den populära podcasten Fredagspodden. Det går inte att säga annat än att Hannah och Amanda nått framgång sida vid sida med många bollar i luften samtidigt. 

Medial framgång verkar också vara något som de båda har i blodet då deras mormor är tidningsmakaren Gunny Widell och deras pappa är filmfotografen Bengt Widell. Amanda Schulman är sedan 2011 gift med medieprofilen och författaren Alex Schulman som bland annat skrivit boken ”Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött” om när han träffade Amanda.

Nu är det dock dags för den hyllade Fredagspodden att avslutas och Hannah och Amanda åker på Sverigeturné med scenshowen One Last Time. Föreställningen är en storslagen och känslomässig resa från åren som gått med många anekdoter från podden. 

One Last Time är skriven av Hannah och Amanda själva, och regisserad av Alex Schulman, Amandas man.

Den 24 mars intar systrarna scen på Linköping Konsert & Kongress.