Visit Linköping & Co söker en Teknisk koordinator till Linköping Konsert & Kongress

Visit Linköping & Co söker en professionell Teknisk koordinator till Linköping Konsert & Kongress

Vill du göra livet roligare för Linköpingsborna och bidra till att Linköping blir en av Sveriges tre främsta event- och mötesstäder 2030? Nu söker vi dig som vill vara en del av Linköpings besöksnäringsbolag.

Vad vi erbjuder

Att vara en del av Visit Linköping & Co är en möjlighet att få vara med där det verkligen händer och känna att det här är inget vanligt jobb. Som anställd hos oss kan vi lova dig att du får ett gäng härliga kollegor med olika kompetenser som tillsammans jobbar för att ge Linköpingsborna och våra besökare och en minnesvärd upplevelse.

Arbetsuppgifter

I rollen är du Linköping Konsert & Kongress tekniska kontaktperson till såväl interna möteskoordinatorer som externa mötes- och konsertarrangörer. Du har en aktiv roll i planeringen av anläggningens konserter- och möten, där du på ett strukturerat sätt planerar för körscheman och arbetsscheman för teknisk personal samtidigt som du genom en god kundrelation erbjuder kunden rätt tekniska lösningar.

Tillsammans med Produktionschef tar du fram nya tekniska lösningar och skapar rutiner för befintliga för att hela tiden utveckla och optimera anläggningens teknikpark. Arbetet innefattar också flera administrativa arbetsuppgifter såsom sammanställning av underlag och rapporter.

Vem vi söker

Förutom att du har ett stort intresse för teknik så ser vi att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll, alternativt längre erfarenhet som tekniker inom mötes- som konsertbranschen. Vi ser även att du har erfarenhet av att ha jobbat med tekniska produktioner inom såväl mötes- som konsertbranschen, gärna med kongresser, mässor eller scenproduktioner i större format. Du har gymnasieutbildning och gärna någon påbyggnadsutbildning som är relevant för tjänsten.

Tidigare erfarenhet av personalplanering, kundbyggande position och arbetsledning är meriterande. Vi sätter stor vikt vid din förmåga att leda människor och projekt i en mångsidig och flexibel verksamhet med högt tempo. Som person är du en professionell och kundorienterad lagspelare med ledaregenskaper. Med ditt genuina intresse och kunnande inom teknik delar du gärna med dig av din kunskap till andra samt använder det för utveckling av anläggningen.

Vår värdegrund på Visit Linköping & Co är mod, glädje och professionalism vilket du som vår nya medarbetare lever upp till i all kontakt med medarbetare såväl som kund.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med start så snart som möjligt. Arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande då Linköping Konsert & Kongress har öppet såväl dagtid som kvällstid, helger som vardagar.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Produktionschef Claes Törnberg tel. 013-190 00 61, e-post: claes.tornberg@konsertkongress.se, alternativt HR-generalist Caroline Ljungberg tel. 013-190 00 44, e-post: caroline.ljungberg@visitlinkoping.se

Ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till Caroline Ljungberg, HR-generalist, jobb@visitlinkoping.se, senast 16 december. Vi läser ansökningar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.

Om Visit Linköping

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.

Vårt mål

Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott.

Vår värdegrund

Vår gemensamma värdegrund är riktmärke för vad som ska prägla Visit Linköping & Co, hur vi ska uppfattas och vara, som bolag, gentemot varandra och i relationen med våra kunder, besökare och samarbetspartners.

Vi jobbar utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM dagligen.