Anna Ring, Lotta Hoffsten, Helena Nellsjö på Linköping Konsert & Kongress

Din egen personliga möteskoordinator!

Letar du efter en plats till din nästa konferens? Eller planerar ditt företag en kick-off, middag eller gala? Möjligheterna är många i våra lokaler och hos oss får du en personlig möteskoordinator med stort engagemang från start till mål!

På Linköping Konsert & Kongress finns rätt förutsättningar för ditt möte. Våra möteskoordinatorer har gedigen erfarenhet av att ordna lyckade möten, stora som små, utefter ditt behov.

Linköping Konsert & Kongress är även ett alternativ för en grönare mötesplats då vi är en av Sveriges tre svanenmärkta dagkonferensanläggningar. För oss är det en självklarhet att tillhandahålla en mötesplats som ser till både människors och miljöns bästa. Till ditt möte serverar vi även mat om så önskas.
 
Vi arbetar med närproducerade råvaror som till allra största delen producerats eller odlats i Östergötland och dess absoluta närhet, som ett led i arbetet för miljön och gynnande av lokal produktion.

Våra möteskoordinatorer Lotta och Anna följer dig hela vägen från start till mål tillsammans med säljchefen Helena. Innan, under och efter. Vi finns till för dig så att ditt möte ska bli så lyckat som möjligt!

Läs mer om att anordna din konferens på Linköping Konsert & Kongress >