Dagens lunch i vår Bistro

VILTVECKA - VECKA 43

MÅNDAG 22 OKTOBER:
- Gräddkokt viltskav med skogssvamp serveras
med potatispuré & rårörda lingon

- Saltbakad hel vildsvinskarré med rosmarinsky & bakade betor
- Soyafärsbullar i gräddsås med rårörda lingon & pressgurka
 

TISDAG 23 OKTOBER
- Lasagne på skogens konung toppad med västerbottenost,
bifftomat & ruccola

- Lättrimmad torsk med baconfräst svamp & smålök serveras med rödvinssås
- Viltskavsgryta gjord på Oumph, trattkantareller & enbär

ONSDAG 24 OKTOBER
- Nattbakad hjorthögrev serveras med sötsur dillsås & brända morötter
- Smörstekt spätta serveras med bakade betor, brynt smör & kapris
- Morotsbiff med rostade kastanjer och örtcrème

TORSDAG 25 OKTOBER
- Kålpudding på dovhjort serveras med skysås & lingon
- Ljummen timbal på gädda & skaldjur serveras med sås
på Vätternkräftor

- Kålpudding på bönfärs serveras med skysås & lingon

FREDAG 26 OKTOBER
- Vildandsbröst serveras med hjortron, gräddsås & rostade rotfrukter
- Hel forell serveras med äppelvitvinssås & örtkrossad potatis
- Svamp- & valnötslimpa med rostade rotsaker, syrad kål och Oatly fraiche

 

Bistron på Konsert & Kongress erbjuder vällagad, närproducerad mat. Varje dag erbjuder vår lunchrestaurang våra gäster flera alternativ, en kötträtt, ett vegetariskt alternativ, dagens sallad eller något från vår à la carte-meny.

Det finns alltid något för alla smaker. Vi erbjuder också ett gediget salladsbord. Hos oss står kvalité och välbefinnande högst upp på menyn.

Dagens lunch serveras varje vardag mellan kl. 11.00 och 13.30, pris 100 kr. Soppa och bakat bröd, pris 85 kr.

Välj mellan flera olika varmrätter eller sallad inklusive dryck, sallad, bröd samt kaffe på maten!