Bild på Silvana Imam

Den ikoniska rapdrottningen Silvana Imam rivstartar sin turné i Linköping!

Silvana Imam fick Kärlekens Torg i Umeå att koka under Musikhjälpen 2018 när publiken fick en försmak på hennes nya album “Helig Moder” som släpps den 15 februari. Skivsläppet blev språngbrädan för turnén “Helig Moder Tour 2019” som hon ger sig ut på i vår med turnépremiär på Linköping Konsert och Kongress den 1 mars.

2015 utnämndes hon till "Årets Textförfattare" på Musikförläggarnas pris och sedan dess har hon kammat hem en rad olika priser. Silvana, som kommit att bli en av landets absolut främsta hiphop-akter, har flera gånger utsetts till "Årets Liveakt" på bland annat Manifestgalan samt varit Grammisnominerad i ett flertal olika kategorier som till exempel Årets Artist 2016 - som hon också vann! 2017 släpptes dokumentären “Silvana - Väck mig när ni vaknat” där Silvanas resa från en relativt okänd artist till den ikon och förebild hon blivit idag fångats på film. Dokumentären tog publiken med storm och belönades med en Guldbagge för bästa dokumentärfilm 2017.

Nu tar Silvana sina naturkrafter till nästa nivå med sitt nya album “Helig Moder” och tillhörande turné. Räkna med samma puls och energi som vid Kärlekens Torg när Silvana kommer till Linköping fredagen den 1 mars!

Vill du gå på konserten?
Klicka här för att boka din biljett