En sprakande och glittrig julfest

Årets julfest i Linköping Konsert & Kongress blir en hejdundrande kväll med strålande stjärnor, sprakande underhållning och ett fantastiskt julbord. 

– Under sex kvällar i december förvandlas Garden till ett juligt vinterland med ett dingnande julbord och klassiska julsånger, säger Lotta Hoffsten, projektledare. 

– Under namnet Crash Christmas featuring Andreas Lundstedt, så bjuder vi på showgruppen Crash från Norrköping bestående av artisterna Eleonor Léone, Daniel Mitsogiannis och Miss Angelina. Och som gästartist discokungen Andreas Lundstedt. 

Varvat med ett gediget, klassikt, svenskt julbord och en häftig blandning med hits genom tiderna levererar gruppen Crash både sång och dans. Perfekt för en julavslutning med kollegor eller en get-together med släkt och vänner, nära och kära. 

– Det här är en helkväll som börjar med ett glöggmingel och lite underhållning för att sedan gå över till den stora showen och julbordet med sittning. 

– Vi har fått mycket beröm för vårt klassiska julbord och evenemanget är mycket uppskattat, det är roligt att för nionde året i rad få det till en tradition. 

Rycks med i den svängiga showen och kom i riktig julstämning! Datumen för julfesten är 5, 6, 7 och 12,13,14 december.

Text: Östgöta Correspondenten

Köp din biljett här