Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel

Kära gäst!

In i det längsta har vi hoppats och planerat för att kunna förverkliga denna underbara glädjespridande upplevelse för våra minsta. Senaste tidens utveckling i vår omvärld, har tvingat oss att med sorg i våra hjärtan besluta oss för att ställa in föreställningarna.

Du som köpt biljetter till Babblarna kommer att få göra återköp (exklusive serviceavgifterna) och det gör du på följande sätt:

Har du köpt biljett via ticketmaster.se behöver du inte göra något, utan kostnaden kommer att betalas tillbaka till det klientmedlet som du använde vid köpet. Har du köpt din biljett i biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress kontaktar du biljettkassan via info@konsertkongress.se

Om allt blir som vi vill och om Corona släpper greppet om Sverige, kommer en sprillans ny julmusikal med Babblarna se dagens ljus i slutet på detta år. Planen är att komma tillbaka till Linköping Konsert & Kongress i mellandagarna, onsdagen den 29 december. (Skriv gärna in det i kalendern!) Just därför kommer du som trogen kund någon gång under våren, på denna mailadress, få ett mail med erbjudande om att boka de bästa platserna före alla andra. Planerar du att byta mailadress, kan du gå in och anmäla dig till nyhetsbrevet om att bli Babblarnas musikalkompis på https://babblarna.se/live/ Där kommer du få samma erbjudande.

Till sist vill vi verkligen tacka er, våra kunder och framför allt alla underbara barn som har haft tålamod i dessa konstiga, oförutsägbara tider. Ni skall veta att allt det stöd ni gett oss under den här tiden får oss att kämpa vidare och vi längtar verkligen efter att få bjuda er på riktigt fina föreställningar snart igen!

Stort tack för ert tålamod och förståelse!

My Blomqvist Olsberg och alla i Babblarna-produktionen

215 kr
04/04
Linköping Konsert & Kongress

Pannkaksbuffé

Servitris från Linköping Konsert & Kongress hälsar matgäster välkomna

Pannkaksbuffé

Välkommen till Linköping Konsert & Kongress och njut av en pannkaksbuffé efter föreställningen!

Pris: barn (upp till 10 år) 45 kr, vuxen 75 kr
Pannkaksbuffén serveras i Marmorfoajén efter föreställningen.

Marmorbaren öppnar 2 timmar innan föreställningen.

Klicka här för att boka bord via epostKlicka här för att boka bord via telefon

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 09:00-14:00
Insläpp: 10:30
Showstart: 11:00
Längd: ca 40 minuter
Paus: Nej
Lokal: Crusellhallen

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna).
Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still!
Barnbiljett gäller upp till 16 år.

Biljett
Alla i publiken behöver en biljett även om man sitter i knäet. Detta på grund av de brandregler som finns om hur många som får vistas i lokalen samtidigt. Har du inte köpt biljetter till alla i familjen? Klicka då på länken ovanför. Finns det ingen ledig plats bredvid den du redan köpt, kan du egentligen köpa vilken stol som helst om du har barnet i knäet. Att alla i lokalen har en biljett var är det viktigaste.

Se till att ha era biljetter nära till hands, antingen i mobilen eller utskrivna.

Ta med ett minne hem
Det kommer att finnas möjlighet att köpa prisvärda Babblarna-produkter både före och efter föreställningen. Vi rekommenderar att ni handlar innan föreställningen, eftersom det oftast är mer kö efteråt. Vi tar både kort och kontanter. 
 

Lämna gärna barnvagnen hemma eller i bilen.
Det finns inte möjlighet att ta med barnvagnen in i lokalen.

Ta med sittkudde
Ta gärna med en bälteskudde för bilen eller en annan sittkudde, så ditt barn kommer högre upp i stolen.

Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Ska vi fira ditt barn från scenen?

Fyller ditt barn år samma månad som föreställningen? Vad kul! 
Då kan Klonk och alla Babblarna fira ditt barn genom att hurra och sjunga från scenen.
Fyll i formuläret via knappen här nedanför 
så hurrar vi alla tillsammans från scenen!

JA, MITT BARN FYLLER ÅR!

Efter föreställningen

Träffa Diddi och Klonk efter föreställningen!
Efter föreställningen har ni chansen att få träffa och krama Klonk och Diddi, ta ett foto tillsammans eller lämna en teckning.

Lämna nappen till Babblarna!
 Är det dags att sluta med nappen? Vad bra, skönt och lite läskigt kanske... Kom och lämna nappen till någon av Babblarna efter föreställningen.

 

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>