Hjälp mig inte - En mörk vårdcentralskomedi av William Spetz

Den nya planen är att vi spelar på Rival i Stockholm 7-10 april och sedan är alla andra föreställningar och datum flyttade till i höst. Era bokade biljetter gäller, ni har bara fått ett nytt datum!

Jag ber verkligen om ursäkt för att det blir såhär nu. Vi ställer inte in, vi får bara vänta lite till. Jag är så tacksam till alla er som bokat biljetter, ni anar inte, och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni fortfarande kan och vill komma. Skriv till mig på Instagram (@williamspetz) om ni har frågor eller funderingar. 

Du skulle ha gått på föreställningen den 10/3 kl. 19.00 på Linköping Konsert & Kongress.

NYTT DATUM: söndag 30 oktober 2022 kl. 18:00

Observera ny starttid

* Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället, och du har samma plats.

* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter senast den 24/2 2022. 

Om du köpt din biljett via Ticketmaster ska du fylla i formuläret nedan för återlösen. Formuläret är öppet till och med  24/2 2022 och därefter kommer Ticketmaster att återbetala dig på samma betalmedel som du använde vid köpet.

Länk till formulär hos Ticketmaster: https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258

Om du köpt din biljett på plats hos Linköping Konsert & Kongress mejlar du in bokningsnummer, dina banks namn & kontonummer till info@konsertkongress.se

 

Längtar tills vi ses! 

Kram,

William

Arrangör: ALL THINGS LIVE

 

 

 

 

 

 


 

 

Från 495 kr
10/03
Linköping Konsert & Kongress

Krydda din kväll - förboka mat och fika

Börja din kväll i vår bistro och låt dig och ditt sällskap bli omhändertagna av oss. Kom hit i god tid, slipp stressen och njut i lugn och ro av något gott att äta eller dricka före din föreställning. 

Information om vilken mat och fika som är möjlig att förbeställa kommer att läggas upp här
cirka tre veckor före aktuell föreställning.

Vi serverar dig i vår bistro som öppnar 1,5 timme före föreställningens start. När du anländer, gå till kassan, uppge ditt namn och betala din bokning så blir du hänvisad till ditt bord där maten står uppdukad. Vänligen notera att vi är en kontantfri anläggning. Varmt välkommen med din beställning! 

Praktisk information

Arrangör: ALL THINGS LIVE
Biljettkassan öppen: 18:00-19:00
Insläpp: 18:30
Showstart: 19:00
Längd: ca 90 min, ingen paus
Paus: Nej
Åldersgräns: 11 år
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>