Sune - Ensam Hemma

På grund av pandemin och de svårigheter det medfört för produktionen har Lifeline som arrangör tvingats att ta beslutet att ställa in föreställningen Sune – Ensam Hemma.

Återbetalning sker automatiskt för dig som köpt biljett via ticketmaster till samma betalmedel som användes vid köpet av biljetterna.
Om du köpt biljett på plats hos Linköping Konsert & Kongress ber vi dig kontakta dem via mail info@konsertkongress.se med bokningsnummer, din banks namn / kontonummer.

Vi tackar för din förståelse!

 

 

540 kr
27/11
Linköping Konsert & Kongress

Praktisk information

Biljettkassan öppen: 13:00-14:00
Insläpp: 13:30
Showstart: 14:00
Längd: ca 2 timmar inkl. paus
Paus: Ja
Lokal: Crusellhallen. Se sittplatskartan för Crusellhallen här.
Om Linköping Konsert & Kongress: Tillgänglighet

OBS!
Garderob:
 Ytterkläder får ej tas med in på konserten.
Rök- och pyrotekniska effekter: kan förekomma under denna föreställning
Tid/Konsertlängd: De tider som anges är endast cirkatider. Exakt sluttid kan inte garanteras.
Med reservation för ändringar.

Vi vill uppmärksamma dig på att under evenemanget kan fotografering av evenemangsbilder komma att ske, i syfte att informera om Visit Linköping & Co:s verksamhet. Bilderna används i Visit Linköping & Co:s kanaler: webbplatser (www.visitlinkoping.se och www.konsertkongress.se) och sociala medier. Om du som person figurerar på bilder och vill invända mot detta ber vi dig att kontakta dataskydd@visitlinkoping.se

 

Kommunikationer & Boende

Hitta hit

Linköping Konsert & Kongress ligger centralt i Linköping, en kort promenad från Resecentrum. Hit tar du dig enkelt och miljövänligt med buss eller pendeltåg, se www.ostgotatrafiken.se för tidtabeller. Från många delar av staden är det dessutom promenadavstånd till oss. Om du har bil finns ett fåtal parkeringsplatser utanför huvudentrén och större parkeringar vid Katedralskolan och P-hus Baggen.

Boende i Linköping

Det finns gott om hotellboenden i centrala Linköping, på nära avstånd till arenan.
Här kan du hitta förslag på boende>>